2789

من ۲۲ سالمه و دانشجوام تا چهار ماه پیش ک مادرم زنده بود زندگیم عالی بود واقعا

بخاطر معلولیت دست چپم هیچکاری و مادرم نمیذاشت انجام بدم و کلا درحال درس خوندن و خوشگذرونی بودم.

ته تغاری بودم و همه خواهرا و برادرم ازدواج کرده بودن

قبلا خواهرام ک من دانشگاه بودم میومدن کمک مادرم جاروبرقی و نظافت و همه چی....

الان هرموقع میان مثل مهمون رفتار میکنن و اصلا بهم کمکی نمیکنن.

شستن حمام دسشویی و بالکن و جاروبرقی هال و اتاقا و آشپزخونه و ناهار و شام برای خودمو پدرم...

بچه ها خیلی فشار رومه برام دعا کنید. هندل کردن کارای خونه و درس دانشگاه دیوونم کرده..

امشب داشتم سیب زمینی سرخ میکردم روغن داغ پاشید رو اون دستم ک سالمه و کلا قرمز شد... کلی گریه کردم استرس دارم جاش بمونه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید کم کم سعیتو بکنی خودنه رو خودت بچرخون نزار اونا کمکت کنه اگه اونا کمکت کنن هم منته هم تو همه چی دخالت خواهند خودت هر بار یه کاری رو بکن دیگه رو هم تلنبار هم نمیشع

خیلی شرایطتت سختی داری و اینکه کسی نیفهمتتت ،واقعا امیدت بخدا باشععع . اصن انتظاری از کسی نداشته باش .. بهت کمک کنه یا نکنه میفهمم چی میگی اما دیگههه واقعیت دنیا همینه هیچ کسی جز خودش پناهی ندارع .امیدوار خدا بهت صبر بده و کمکت کنه 🥀.

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

روح مادرت شاد.

احسنت که زندگی رو میچرخونی.

زیاد نمیخواد کار کنی مثلا شستن دستشویی و حمام و جارو رو ماهی یکبار انجام بده.

پدرت چند سالشه؟ چکارست؟

توسنی کردم ندانستم همی. کز کشیدن تنگتر گردد کمند

خدارحمت کنه وبهت صبر وارامش بده .گلم چون تاالان کارنکردی وشایدم چون علاقه نداری برات سخته .برنامه ریزی کن روزی نیم ساعت تا یساعت خونه تمیزکن یا نیم ساعت صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت عصر نیم ساعت شب وهربار سرویس میرین یبار ی اب تمیز بگیرین و..اینجوری فشاربهت نمیاد و عادت میکنی کم کم خدابزرگ فک کن ازدواج کردی وخونه خودته .سعی کن باعلاقه اینکازو انجام بدی و اهنگ یا پادکست بزار بعدمشغول شو .نیاز ب کمک منت کسیم نداری راحت .موفق باشی 🫶

سخته. خدا کمکت باشه.

اگه وضع مالیتون خوبه هفته ای یه بار از این شرکت های نظافتی یکی بیار برای جارو و دستمال و شستن تراس و سرویس بهداشتی.

خودت فقط ظرف و غذا و لباسشویی رو هندل کن.

اون خواهرهاتم خودشون باید درک کنن ولی گله کن. بگو وظیفه دارن تو خونه پدری کمک کنن چون مال همه هست.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

من مامانم که زنده بود میگفتم بهم آشپزی یاد بده میگفت خودت بموقعش یاد میگیری و من همیشه برام سوال بود چجوری خودم یاد میگیرم.............الان که تنهام همچین یاد گرفتم که نگو..................روح همه مادران شاد

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم