2789

میدونم ممکنه خیلیا با من مخالف باشن ولی الان تو این شرایط اقتصادی وقتی فکر میکنم بری دانشگاه ۴ سال درس یخونی به امید شغل اصلا عاقلانه نیست چون میتونی دو سال یا حتی کمتر وقتت رو بذاری یه کار پول ساز یاد بگیری که خیلی سریعتر تو رو به درآمد میرسونه ولی اون ۴ سال تلاش کردنه ممکنه نه

و اینکه الان واقعا با حقوق های کارمندی نمیشه زندگی کرد ۴۰ م هم در ماه الان دیگه پولی نیست حتی بری پزشکی هم بخونی باید ۷ سال تلاش کنی و اینکه اگه وضع مالیت خوب نباشه خیلی بهت سخت میگذره(منظورم پدر و همسر پولداره)تازه بعدشم بری دنبال تخصص که واقعا این روزا درآمدی نداره اکثر دکترا زدن تو کار ژل بوتاکس تزریق که خیلی درآمدش ببشنره درواقع دارنکاسبی میکنن و دنبال تخصص نرفتن و رسما یه دوره گذروندن و یاد گرفتن درس خوندنشون به هیج کاری نیومده

چرا عاقلانه نباشه

باعث پیشرفت کشور عزیزمون میشی بهرحال

دخترکان معصوم میناب🖤 یه صلوات هدیه کنیم به ارواح مطهرشون🖤 و لعنت بخونیم بر همه قاتلان اونها، از آمریکا و اسرائیل تا وطن فروش ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا بستگی به شرایط خانوادگی داره

نمیشه نسخه یکسان پیچید

ببین شرایطت چطوره، طبق اون تصمیم بگیر

اگر اوضاع مالی خوبه، گزینه درس

اگر خوب نیست گزینه کار، بعدا میشه درس خوند

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چرا عاقلانه نباشهباعث پیشرفت کشور عزیزمون میشی بهرحال

بله اگر در این کشور عزیز افراد توانمند هم برن سرکار فقط پارتی دارها و سهمیه ای ها و بی سواد ها نرن

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

اون دکترا مدرک دارن که زدن تو کار تزریق و لیزر و فلان کار پولساز مثلا چی میخوای یادبگیری؟

دقیقا.طرف کافیه ی پیشوند دکتر مهندسی پشتش باشه سرش شلوغه نمونش معلم های بیرون خیلی هاشون دکتر و مهندس ولی ادامه ندادن فقط چون ی پیشوند دکتر دارن میان سراغشون

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

اون دکترا مدرک دارن که زدن تو کار تزریق و لیزر و فلان کار پولساز مثلا چی میخوای یادبگیری؟

درسته ولی اکثرا دارن برای یه سرمایه دار که پول تاسیس کلینیک رو داده کار میکنن و سود بیشتر رو همون سرمایه دار میبره

هرکی یجوره خب یکی هوش داره میگن درس بخونه بهتره یکی چیزای دیگه اش خوبه بره دنبال کار بهتره. اون دکترایی هم که کاسب میشن اکثرا با علاقه و خوب درس نخوندن و بعدا تخصص قبول نشدن وگرنه اینجور نبوده که خودشون نخونن. چون تخصص هم شرط سن داره به اونا نگاه نکن