2789
عنوان

بنظرتون الان درس خوندن کار عاقلانه ایه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 31 پست

ارزش داره

البته بستگی داره چطوری درس بخونی فقط مدرک بگیری

ی دوزاری نمی ارزه

ولی اگر حسابی بخونی تو رشته خودت کار پیدا می کنی و چون درست و حسابی خوندی حرفی برای گفتن داری توی رشته ی خودت

راستش در حال حاضر تو این دوره زمانی و این جغرافی خاص من هیچ کاری رو عاقلانه نمیدونم 😂 یک سال خریت کردم پشت کنکور موندم مثلا درس بخونم رتبه بیارم ی معدل یازدهم زورشون میاد مثبت کنند برای مایی که بیشتر تایممون به جنگ گذشت

به هرحال، هرکار و هر رشته ایی رو خواستی شروع کنی مطمئن شو بهش علاقه داری چون وسط کار میبینی انقدر شرایط پیچیده و خسته کننده شده که اگر اون علاقه نباشه کم میاری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانشگاه چیزی به تو یاد نمیده ولی اعتماد به نفس و مدرک میده اینم نداشته باشی که دیگه هیچ

بنظرم دانشگاه رو باید رفت ولی نباید روش حساب کرد باید دنبال همون مهارت پولساز بود

هرکی یجوره خب یکی هوش داره میگن درس بخونه بهتره یکی چیزای دیگه اش خوبه بره دنبال کار بهتره. اون دکتر ...

اتفاقا یکی از اقوام تخصص زنان مشهد آورد نرفت کلینیک زیبایی زد گف برم درس بخونم و باید برم مناطق محروم اینجوری کار خودم رو زودتر شروع میکنم

بنده تازگی به این نتیجه رسیدم.

اگر هدف بالای علمی-پژوهشی داشته باشید و اهل قلم و علم و ...بودین، چون کتاب به دست میگیرید، چون قلم به دست می گیرید باید برخی چیز ها رو از دست بدید.

اگر پول هدف شماست، قطعا کار.

اگر درس و تحصیل و مطالعه ی عمیق ( نه سطحی) هدف شماست و با این همه، تحمل اذیت شدن ردر این راه رو هم داشته باشین و.... قطعا درس رو انتخاب می کنید.

مهارت پولساز مثل چی

خودم آنلاین شاپ زدم حتی تو شرایط قطعی نت هم ماهی ۵۰ میلبون تو اپ های ایرانی فروش داشتم کلا خیلی کارا میشه کرد آدم باید توکل کنه و شروع کنه

من تصمیم گرفتم بخونم بنطرم لازمه هر شغل و پولی عامه حداقل مدرک حتی اینا هم نباشه دانشگاه ینی محیط و آدم های جدید و پیشرفت خدفثل بخاطر تعامل با همون آدم ها ذهنت باز میشه

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10