2789

ولی انگار برعکسه ، روز به روز افسرده تر و بی رغبتترم چیزی به نام عادت وجود نداره برام ، گوشه گیرتر و تنها تر میشم دلم هیچی نمیخواد هیچی خوشحالم نمیکنه ترس از آینده دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه میگن ولی درست نمیگن حداقل برای من اینطور بوده و یا شاید هنوز با موضوع کنار نیومدم

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

باید خودت تلاش کنی برای حال خوبت .خب معلومه تو خونه موندن افسرده میشی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

عزیزم درکت میکنم برو دنبال کار و درامد، اگر شاغلی یه شغل دوم بزن، اگر نه برو باشگاه ایتخر یا هر چی، اینقد وقتتو پر کن ک فرصت فکر کردن نداشته باشی

جهان هستی هر لحظه به من و خانوادم توجه میکنه و برامون عشق و انرژی و پول و شادی میفرسته 🌸