2789
عنوان

بعد فوت مادرم همه کارای خونه رو دوش منه و کسی کمکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 35 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا مادرت رحمت کنه،حق میدم بهت منم دو سال پیش پدرم فوت کرد منم عقد کرده بودم حال بد و خرید جهیزیه و کمک حال مامان تو خونه و درس و غم و غصه و کارای دیگه روانیم کرده بود

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

عزیزم مام همینیم و همه ی اینکارو هروز انجام میدیم.شما تا الان انجام ندادی و یهویی اینمسئولیت رو دوشت افتاده سختته ولی ب مرور زمان عادت میکنی.منم خونه مامانم ی لیوان نمیشستم الان ۲۴ساعته در حال جارو تمیز کاری و اشپزیم و عادت کردم خونه ک تمیز میشه حالم خوب میشه.

روحش شاد میدونم سخته ولی میتونی.هرروز که نیاز نیست حموم دستشویی بشویی یکم خودتو آزاد بذار مامان بزرگ من که فوت کرد خالم بیست هشت اینا بود ولی اصلا کار نمیکرد بعد کسی هم می اومد همه رو مینداخت گردن بقیه خواهرا تو هم اومدن بشین درس بخون باید بفهمن موقعیت فرق کرده دیگه مادر نیست که همه کار انجام بده

روغن داغ وابجوشم رومنم زیاد ریخته حواستو جمع کن اگ هرچیزی چه حبوبات وسویا سیب زمینی ک میخای تفت بدی یاسرخ کنی اب نداشته باشه ودستت خیس نباشه روغن نمیپاشه بهت .و ازقابلمه وتابه تفلون وچدن استفاده کن ک ب ظرف نچسبن ک موقع جدا کردن نسوزی ولی درکل طبیعیه .شما چون ناز پرورده بودی و الانم داغ داری روحیت ضعیف و گریه میکنی .خدا خودش کمکت کنه و سفید بخت بشی

خدا رحمت کنه مادرتون رو

برای خودتون دو نفر که طبیعتا باید انجام بدی

اما با پدرتون صحبت کن که وقتی خواهر ها و برادر ها میان، بهشون بگه باهم خونه رو مثل اولش تمیز کنن و تحویل شما بدن و برن. (ظرفا رو بشورن، جا به جا کنن، حارو بزنن دستمال کشی کنن..) بون

اگه خودت بگی شاید بدشون بیاد. اما پدر بگن فرق داره.

اینطور دیگه به شما هم فشار نمیاد

واسه اونا کاره..ولی کلا هروز واسه خودشو پدرش ک باید درست کنه و تمیز کاریه خونه و اینا.از اینک مسئولی ...

واسه همین میگم به خودش فشار نیاره

درک نمیکنم چرا باید کل کارا رو دوش دختر یا خانم خونه باشه

من الانم که ازدواج کردم بااااید شوهرم و دخترم کمک کنن

ظرف میشورن جارومیکشن گاهی غذا درست میکنن

دختر خونه ام بودم بابام کمک میکرد توکارا