2777
2789
دیشب توراه برگشت به شوهرم اعتراض کردم بهم حق داد گفتش اون عصبیه مریضه کنترل خودشو نداره و...  ...

بگو مریضه ک مریضه بره دکتر مثل بقیه قرص بخوره.چون مریضه مارو هم باید مریضو روانی مث خودش کنه؟چطور تو چیزا دیگه از صدتا سالم ،سالم تره.هرجا ب ضررش شد،مریضه؟چرا برا دختر داماداش مریض نیست!

اتفاقی میوفته تاتنور داغه همون موقع بگو ن فردا.با گریه جلو مادر شوهرتو شوهرت بگو

نه والا. منم اهل دعوا نیستم.ولی خیلی ترسیدی. این قدر که از تنها بودن باهاش ترسیدی عجیبه.بلاخره خالته ...

همون اولشم گفتم من خجالتی و کمرو ام همین قدر ک جوابشو دادم شاهکار کردم

بعد زایمانم وقتی ناراحت میشم ضعف میکنم درختی که زانوهایم شل میشه بعدشم یادآوری میکنم که شیرده هم هستم و شامم نخورده بودم

کلا ضعف کرده بودم.بعدشم بااون همه استرس معلومه ک فشارم میوفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مریضه ک مریضه بره دکتر مثل بقیه قرص بخوره.چون مریضه مارو هم باید مریضو روانی مث خودش کنه؟چطور تو ...

این خانوم مریض پارسال فشارش رفته بود رو ۲۷!

این من بودم ک بردمش بزور بیمارستان ک اونام گفتن اگه دیر تر آورده بودی سکته مغزی میکرد

این لطفامو که یادش نمی‌مونه اون وقت لطف دختر خودشو همش منت میده 

همون اولشم گفتم من خجالتی و کمرو ام همین قدر ک جوابشو دادم شاهکار کردم بعد زایمانم وقتی ناراحت میشم ...

مادرشوهر منم فکر میکنه کلفت اورده. همشون همینن. خدا به راه راست هدایتشون کنه. سعی کن تا وقتی شیر میدی کمتر بری و بیای.استرس رو شیرت اثر میزاره. 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
این خانوم مریض پارسال فشارش رفته بود رو ۲۷! این من بودم ک بردمش بزور بیمارستان ک اونام گفتن اگه دیر ...

اره برا منم همینه منم مث خودش رفتار میکنم ولی باز دلم میسوزه.همه جاریام باهاش قطع رابطه هستن جز من اما جوابشم لازم باشه میدم کلا بد دهنه پسراش بهش محل نمیدن

نه والا. منم اهل دعوا نیستم.ولی خیلی ترسیدی. این قدر که از تنها بودن باهاش ترسیدی عجیبه.بلاخره خالته ...

اره خیلی ترسیده بودم کلا جایی که اون باشه همیشه فضا سنگینه برای همه چ برسه دعوام باهات راه بندازه

حالا کاری ب داستان ندارم اصلا 

جذاب شد واسم خوندم 

ولی تایپیکای بعدی ک اینجوری نوشته میشن گزارش میزنم شُشام حال بیاد ://

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...
عه .من عروس عمه ام اما تو پنبه نیستم اما عروسهای دیگه اش که غریبه اندازه تو پنبه اند

عزیزم گفتم که اینا ضرب المثله مادربزرگم خودش عروس خاله اش بوده از حرصش اینو میگفت😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دیشب خونه مادر بزرگم همه دلشون برام سوخته بود میگفتند تو بعد بچت خیلی مظلوم شدی

البته مظلوم که از اول بودم. 

دلم نمی‌خواد اینجوری باشم مظلوم و خجالتی و ترسو .اصلا یعنی میشه خودمو شجاع و با جرأت کنم