2777
2789

اگر بتوني بيش از ٢-٣ نمونه خوراك درست كني بجز خوراكيهاي كنارش كه عااالي ميشه.( چيزي كه خودش و همسرش دوست دارن ببين چيه اگر تونستي درست كن)  به هيچ عنوان از خانواده شوهرت كمك نگير از اين ثانيه به بعد حتي اگر التماست كنن

روز پاگشا بچه رو بده مادر يا شوهر يا پدرت بقيه كارها رو انجام بده اگر خانوادت كمك كنن كه زودتر تمام بشه كه عاليه،  اگر هم همه اينا سخته برات از رستوران ٢ -٣ دست ( در خد جيبتون هرچي بود يا دوست داريد) خوراك سفارش بديد هوراكيهاي كنارش رو هم خودت درست كن خرجت بالا ميره ولي زحمتت كمتر ميشه، خياي رسمي و با احترام پذيرايي كن و دركنارش جو سنگين نداشته باشيد  

نيازي هم نيست يه كادو آنچناني دركنار كادو خودت بهش بدي و بگي بخاطر كمكهات به نظرم اينكار قشنگ نيست ميتوني كادو رو بدون مناسبت بهش بدي، همين كه احترامش رو حفظ كني و ناراحتي هات رو سرش خالي نكني خوبه. 

با مادرشوهرت هم نرمال برخورد كن هرچي گفت خواب نده بگو بله شما درست ميگيد و بذار كه مهماني به خير و خوشي تمام بشه بعدا جواب بده يا ختي كتك كاري كن حواست باشه اولين ها هميشه مهمترين هستن، اين مهماني هم عضو اولين هاست پس سنگ تمام بذار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میزارین اینقد بهتون بی احترامی بشه ..... چرا از خودتون دفاع نمیکنید

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
الانم راهکار می‌خوام اگه شما جای من بودین چیکارمیکردین

اگه شوهرت پشتت باشه من میگم عیبی نداره به جون بخر اما بشرطی که شوهرت وایسته جلوش یبار برای همیشه همه چی رو تمومش کنه؟ ینی چی این کولی بازیاااا؟ یبار بگه اگه احترام نگه نداری دیگه نه منو میبینی نه زن و بچه مو؟؟؟ واقعا عکس العمل شوهرت چیه؟؟؟؟ اما اگه نمیتونه اینطوری محکم ازت حمایت کنه مجبوری بسوزی و بسازی چون توام بی احترامی کنی شوهرت باهات بد میشه و زندگیت جهنم میشه... واقعا متاسفم تو این زممونه باز اینجور آدما پیدا میشن... اعصابن خرد شد

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
حتی بامامانشم بد صحبت می‌کنه بااینکه مادربزرگم تو بستر بیماریه کلا. اصلا بهش احترام نمی‌ذاره 

با این شناختی که ازش داشتی نترسیدی عروسش شدی؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور