2777
2789

انچنان دعوایی هم نشده بوده.

یه خواهر یه نیشگون به خواهرش گرفته. یه کم هم با هم بحث کردین.

بیشتر از اینکه اون وحشی باشه تو خیلی ترسویی.

این همه غش و ضعف و اب قند و عرق بهار نارنج نداشت

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوچ نوچ چقد وحشیه مادرشوهرت . به جای اینکه وایسی بزنی لهش کنی فرار کردی وااای دارم حرص میخورم میزدی ...

اگه فرار نمی‌کردم اون واقعا حمله میکرد 

فکر کن یه شیر وحشیه باید ازش فرار کرد دیگه

اگه فرار نمی‌کردم اون واقعا حمله میکرد  فکر کن یه شیر وحشیه باید ازش فرار کرد دیگه

من بودم جلو همون مهمونا زایه ش میکردم اگه ام حمله میکرد میزدمش بعد میرفتم خونم دیگه ام پامو نمیزاشتپ اونجا😒

الانم راهکار می‌خوام اگه شما جای من بودین چیکارمیکردین

اولن تا ب مادرتون فحش دادو تحقیرت کرد.چرا موندی پا میشدی میومدی آبروش میرفت یا جواب میدادی .بعدش چرا ب همسرت نگفتی چی شد؟ وقتی اعتراضی نداری دیگه برا همسرت عادی شده این بحثا

باید جوابشو بدی.یعنی چی ترسیدم نفسم رفت

انچنان دعوایی هم نشده بوده. یه خواهر یه نیشگون به خواهرش گرفته. یه کم هم با ...

برای من داشت برای اولین بار جوابشو دادم

بعدشم هل دادنو نیشگون حساب می‌کنی

رابطه دوتا خواهر خراب شده این هیچی نیست

لابد این چیزا واسه شماها چیزی نیست ک یه اتفاق ساده و سطحیه

ظاهراً مادر شوهرای شما خیلی وحشی تر از مادرشوهر منه که اینا چیزی براتون نیست دیگه ازین بدتر؟؟؟؟؟

دقیقا آره.این ک چیزی نبود

اما همسرم نمیزاره ب من و یا مادرم حرفی بزنه جون همسرم جواب میده سکوت0میکنم

اما اگه زنگ بزنه یا پاشه بیاد فحش بده جوابشو میدم.

اولن تا ب مادرتون فحش دادو تحقیرت کرد.چرا موندی پا میشدی میومدی آبروش میرفت یا جواب میدادی .بعدش چرا ...

دیشب توراه برگشت به شوهرم اعتراض کردم بهم حق داد گفتش اون عصبیه مریضه کنترل خودشو نداره و... 

امروزم ک جریانو کامل بهش گفتم خیلی ناراحت شد قرار بود بره امروز کلیدی ک گفتمو تعمیر کنه برقکار ببره

بعدش ک فهمید جریان چی بوده کنسلش کرد و نرفت

برای من داشت برای اولین بار جوابشو دادم بعدشم هل دادنو نیشگون حساب می‌کنی رابطه دوتا خواهر خراب شد ...

اون ک جواب دادن نیس.جمله سادست.من ک تا چند سال در خونشو میدید فشارم میوفتاد .دیگه چند بار حالشو بگیری ترست میریزه

برای من داشت برای اولین بار جوابشو دادم بعدشم هل دادنو نیشگون حساب می‌کنی رابطه دوتا خواهر خراب شد ...

نه والا. منم اهل دعوا نیستم.ولی خیلی ترسیدی. این قدر که از تنها بودن باهاش ترسیدی عجیبه.بلاخره خالته. مادربزرگ بچته.یه کم تو غش و ضعف تمارض نکردی

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
کی گفته ؟

مادربزرگم😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏