2789
عنوان

بعضی از زنایی که آویزون مرد زن دار میشن یک زره غرور ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 40 پست
طلاق گرفتن برام کاری نداره مشکلم بعد طلاقه

همه خانوم های تو نی نی سایت که زندگیشون به گ.ه طعنه میزنه از بعد طلاقشون میترسن. چی مبخواد بشه بعدش؟ از تحقیر الانت بهتره که جانم. کار میکنی پول درمیاری عزت داری

بعضی ها روشون روی سگه باز دور از جون سگ عین سنگ پائه روشون حالا به من یه چیزی بگن تا مدت ها ناراحتم ...

این زنه انقد وقیحه یه بار که بهش گفتم چرا اویزون شوهر منی برداشت بهم گفت انقدر حساسیت ب خرج نده شوهرتوراحت بزار اخرش از دستت میره😑

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه خانوم های تو نی نی سایت که زندگیشون به گ.ه طعنه میزنه از بعد طلاقشون میترسن. چی مبخواد بشه بعدش؟ ...

خیلی ببخشید ولی شما انگار شرایط و وضعیت جامعه رو نمی بینی مرداش زیر بار خرج و مخارجشون زاییدن بعد من تا بخام بگردم کار پیدا کنم خونه بگیرم راه بی افتم شده چهل سالم این وسط یه بچه هم دارم ک ن می تونم خرجشو بدم ن می تونم پیش باباش ولش کنم حرف زدن خیلی راحته

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

وای هم مشکل از اون زنیکه هست که گیر داده هم کرم از شوهرته چرا نمیتونی جدا بشی اگه یک درصد میتونی جدا ...

می دونم عزیزم شرایطمو سنجیدم که میگم نمی تونم جدا بشم بین بد وبدتر بدو انتخاب کردم

میدونی چرا جذب شوهر آس و پاست شده؟ چون به احتمال زیاد تو خیلی خیلی از شوهرت سر تری و این دختره فقط و فقط میخواد بدونه شوهرت چی داره که زنی مثل تو حاضر شده باهاش ازدواج کنه. اگر روزی از شوهرت جدا بشه شک نکن دختره با شوهرت وارد رابطه میشه و وقتی فهمید هیچی نداره سریع کات میکنخ

فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

این زنه انقد وقیحه یه بار که بهش گفتم چرا اویزون شوهر منی برداشت بهم گفت انقدر حساسیت ب خرج نده شوهر ...

شاید شوهرت به خراب بودن مشهور شده

فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد