2789

سلام. یازدهم انسانی تیزهوشان میخونم و اخیرا حس میکنم به دروس محاسباتی و تئوری-عملی تجربی علاقمندم و احساس عجیب و علاقمندی زیادی به دندانپزشکی پیدا کردم.

بنظرتون تغییر رشته با وجود این نهایی ها ممکنه؟

یعنی من الان هم یازدهم انسانی رو نهایی باید بدم هم شهریور برای تخصصی های تجربی اقدام کنم؟

بنظرتون امکانش هست نهایی پیش رو فقط دروس مشترک و تطبیقی رو شرکت کنم و جای شرکت تو درس های تخصصی انسانی، آماده کنم خودمو برای دروس تخصصی تجربی تو شهریور؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر خوبه ترازنامه خوب بوده همیشه ولی نمیدونم چرا حس میکنم ته دلم میمونه دندونپزشکی🥲

سخته قبول شدن

اونم با شرایط الان

یازدهم دوازدهم نهایی تاثیر قطعی

کنکور سخت

شرایط ترمیم

-

فک نکنم بشه یازدهم تغییر رشته داد اگرم بری خیلی به نفعت نیس

اگه برم حاضرم یک سال یا دو سال پشت کنکور بمونم خودم بخونم و جمع کنم

ولی استرس و اضطراب داره داغونم میکنه

واقعا نمیخوام ناامید کنم مامانمو... همش میگه تو که گلی زحمت کشیدی واسه تیزهوشان انسانی اولویت اولت😄💔

اگه برم حاضرم یک سال یا دو سال پشت کنکور بمونم خودم بخونم و جمع کنم ولی استرس و اضطراب داره داغونم م ...

تا دوسال پشت کنکور هزارتا اتفاق می افته زیاد جالب نیست پشت کنکور موندن هر سال ی مصوبه دارن.سال اول که خیلی احتمالش کمه قبول بشی چون نه زیست بلدی نه شیمی نه فیزیک نه ریاضی به اون حد

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

سخته قبول شدناونم با شرایط الانیازدهم دوازدهم نهایی تاثیر قطعیکنکور سختشرایط ترمیم

میدونی انسانی خیلی رو مورد های مدیریت مالی و حقوق هستم ولی حس میکنم زندگی ایده آل تری از لحاظ حس خوبم به شغلم تو دندون پزشکی هست یعنی تصور واضح تر و روشن تری دارم ازش ذاتا...

میدونی انسانی خیلی رو مورد های مدیریت مالی و حقوق هستم ولی حس میکنم زندگی ایده آل تری از لحاظ حس خوب ...

خب اگر شرایط مالی خانوادگی خوبی داری و میتونی پشت کنکور بمونی عوض کن

به هر حال که دختر باهوشی هستی از پس تجربی هم برمیای

-

تا دوسال پشت کنکور هزارتا اتفاق می افته زیاد جالب نیست پشت کنکور موندن هر سال ی مصوبه دارن.سال اول ک ...

مبتونم بپرسم شما پشت کنکور موندین یا نه؟

الان به عنوان دانشجوی دندون چه نصیحت و تجربه هایی دارین از سبک زندگی ای که تجربه میکنید ممنون میشم اگه بگید❤️

مبتونم بپرسم شما پشت کنکور موندین یا نه؟ الان به عنوان دانشجوی دندون چه نصیحت و تجربه هایی دارین از ...

نه پشت نموندم.شما اگر میخوای که اول سال دوازده نرو مدرسه بعد از همین تابستون رو نهایی بچسب دروس یازده و دوازده از کلاس یازدهم شروع کن به خواندن به موازاتش دوازدهم هم شروع کن دهم رو بذار آخر کار

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

خب اگر شرایط مالی خانوادگی خوبی داری و میتونی پشت کنکور بمونی عوض کنبه هر حال که دختر باهوشی هستی از ...

شرایط مالی کاملا متوسطم اصلا از این پولدارا نیستیم سر همین برام درامد و استقلال مالی شغلم مهمه خیلی...

ممنونم واقعا جمله آخرت تاثیر عمیقی رو قلب و مغزم گذاشت❤️ امیدوارم تو هم به آرزوی قلبیت و شادی درونی و پایداری برسی🤝🏻

درسای تجربی با انسانی خیلی متفاوته

برو یه فصل زیست بخون با یه فصل ریاضی بخون و چند تا تست بزن ببین واقعا میتونی یا نه

اگه دیدی تصمیمت جدیه تغییر رشته رو با مدیر و مشاور مدرسه مطرح کن

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕