2789

یه زنه است خودم فک میکنم مجرده شوهرم میگه متاهله ده ساله با شوهرم دوسته چتاشونو دیدم یکبارم خبر دارم حضوری همو دیدن ، کاری ندارم شوهرم ادم نیست ولی خب اینجور زنا هم خیلی دم دستی و بی غرورن بارها خودم ب زنه پیام دادم انواع و اقسام فش و بد و بیراه نثارش کردم ( نگید چرا زنه رو فوش دادی که حقشه اینجوری یکم حرصم خالی میشد لطفا طرفداری اینطور زنا رو نکنید) انگار نه انگار دوباره می دیدم پیام داده به شوهرم ینی یه زن چقد می تونه اویزون و بدون غرور باشه حالا شوهرم ن تیپ داره ن پول ن قد فقط یکم بوره و چشاش رنگیه که بازم نمی ارزه در برابر اون همه فشی که من نثارش کردم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

زن نه حیووون عزیزم

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نمیتونی بیخیال این شوهر بشی؟؟؟ارزششو نداره ها

اگه شرایطشو داشتم که درنگ نمی کردم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چون ارزش جایگاه تون نابود کردین موندن با همچین شوهری

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

چون ارزش جایگاه تون نابود کردین موندن با همچین شوهری

خودم همه چیو می دونم شرایط جدایی ندارم

کارو یکسره کن برو مشاوره وکیل بگیر خودتواز بین نبر

طلاق گرفتن برام کاری نداره مشکلم بعد طلاقه

بعضی ها روشون روی سگه باز دور از جون سگ عین سنگ پائه روشون

حالا به من یه چیزی بگن تا مدت ها ناراحتم و خیلی زود گریه ام میگیره البته این اخلاقم خوب نیست ولی نمیشه کاریش کرد

ولی ولی گاهی یه دختر تو وجودش یه مرد متاهل رو دوست داره نه بهش میگه نه زندگی شو به خطر میندازه فقط ازش دوری میکنه

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

عزیزم اون زن نیست اون یک ج هست که فقط دلش جنس نر میخواد فرقی نداره طرف متاهله یا نه از فحشات هم نارا ...

عجیبن بعضیا تازه خودشم ب گفته ی شوهرم متاهله

خودم همه چیو می دونم شرایط جدایی ندارم

اینم بدونین پس اثبات رسیده کسی ک بایک خیانتکار بمونه بگه شرایط ندارم جدابشم یک توجیه بوده !! و اینم اثبات رسیده ک کسی ک با یک خیانتکار بگذرونه ناخواسته درگیر تلافی میشه و خودش هم خیانتکار میشه ،بخاطر این ها میگم نمونین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

تو چرا موندی باهاش🤣🤣

دلیل خنده اتو نمی فهم

لابد شرایط جدایی ندارم کهموندم عاشق چش وابروش که نیستم