2789
عنوان

بعضی از زنایی که آویزون مرد زن دار میشن یک زره غرور ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 40 پست

فکرشو بکن هفته قبل یکی از آشناهامون ۱۸ سالشه با مرد ۵۵ ساله فراری رفته مرده بهانش این بوده که خانمم فقط یک دختر داره اینو آوردم برام پسر بیاره یکی نیس بگه مگه جنسیت با زنه اخه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آفرین زنه رو چپ و راست فحش بده

ولی به شوهرت چیزی نگیا اون اصلا مقصر نیست!

فک میکنی وقتی جلوی تو به اون میگه آویزون یعنی واقعا بهش رو نمیده؟

شوهرت بدتر پیگیر زنه ست الکی دلتو خوش نکن

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

نگا دلیل اینکه زنه بازم با شوهرت ارتباط میگیره اطمینانیه که به شوهرت داره، خیالش راحته همیشه جوابشو میده و شوهرتم حتمن حرفای تو رو از دلش درمیاره.

زنه بی آبروعه بی عقل و عقب مونده که نیست. هر خری هم بهش محل ندی و بلاکش کنی بعد یه مدت میره سراغ کیس بعدیش.

چون اینا دنبال سود هستن عاشق چشم و ابروی یارو که نیستن مفتی بمونن، چون انقد مرد متاهل لاشی زیاده لزومی نداره وقتشونو پای یکی که براشون سود نداره بکنن.

نگو شوهرم هیچی نداره، من مرد دیدم هیچی نداشته از شکم زن و بچش میزده خرج زنای خراب میکرده.

الانم بنظرم خودتو بزن به ندونستن. چرا میری با همچین زنی دهن به دهن میشی حیف تو نیست آخه

نمیفهمم چرا این چیزا انقدر زیاد شده اخه مگه رابطه سالم چشه زنای متاهل میوفتن دنبال مردای متاهل یعنی چی چرا زندگیه خیلیاشونم خوبه و شوهر خوبی دارن خیلی از زنایمجرد هم همینطور میوفتن دنبال مرد زن دار خب بایه مرد مجرد ازدواج کنن و زندگی سالم خوبی داشته باشن واقعن دنبال دلیلم که رابطه سالم چه مشکلی داره

فحش خاستی بدی زنگ بزن پیام نده دو رروز دیگه شکایت میکنه ازت

با خط شوهرم فوش نوشتم براش بعد شوهرم گفت میره شکایت میکنه گفتم اتفاقا منتظرم شکایت کنه ببینم جفت تون تو دادگاه چی برا گفتن دارید من حاضرم شلاق فوشی که دادموبخورم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نگا دلیل اینکه زنه بازم با شوهرت ارتباط میگیره اطمینانیه که به شوهرت داره، خیالش راحته همیشه جوابشو ...

اره دقیقا درست گفتی شوهرم درو براش باز میزاره که پیام بده وگرنه تودعوا بهش گفتم زنگ بزن ب زنه جلو من تند باهاش برخورد کن که دیگه بهت زنگ نزنه حاضر نشد همچین کاری بکنه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

آفرین زنه رو چپ و راست فحش بدهولی به شوهرت چیزی نگیا اون اصلا مقصر نیست!فک میکنی وقتی جلوی تو به اون ...

من دل موخوش نکردم هر دوشونو کشیدم ب فش وبد وبیراه طلاق ک نمی تونم بگیرم حداقل اینجوری کمی اروم میشم دلم خنک میشه

اره دقیقا درست گفتی شوهرم درو براش باز میزاره که پیام بده وگرنه تودعوا بهش گفتم زنگ بزن ب زنه جلو من ...

خب همشون همینن لجنن دیگه، تو چرا خودتو قاطی اون لجنرار میکنی

تو حیفی، اگرم مجبوری بمونی با عقل بمون.

هیجانی نباش دعوا ننداز تو خونه ت. با عقلت زندگی کن. چندسال بعد هم دستت میره توی جیب خودت و با همون عقلت جدا میشی و یه زندگی جدید شروع میکنی.

عقل هدیه ارزشمندیه، ازش استفاده کن قشنگم

خب همشون همینن لجنن دیگه، تو چرا خودتو قاطی اون لجنرار میکنی تو حیفی، اگرم مجبوری بمونی با عقل بمون. ...

😑😑😂یه جور میگی قاطی لجنزار میکنی انگار منم دارم خیانت میکنم

بابا خب اینجوری اروم میشم وقتی بد و بیراه میگم بهشون

😑😑😂یه جور میگی قاطی لجنزار میکنی انگار منم دارم خیانت میکنم بابا خب اینجوری اروم میشم وقتی بد و ب ...

میگن وقتی با یه خوک کشتی میگیری خوکه عین خیالش نیست اما تو کثیف میشی

یعنی با پایینتر از خودتون درگیر نشید چون ارزشش رو ندارن