2789
عنوان

خانواده شوهرم 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 58 پست

چه غلطاااا به اون چه ربطی داره به شوهرت بگو حالیش کنه ، البته که ماهی یه هفته زیاده

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چرا بحث و دعوا میکنید ؟

قطع رابطه کنید

به همسرت بگو اینا بخوان مزاحمم شن جرشون میدم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چه غلطاااا به اون چه ربطی داره به شوهرت بگو حالیش کنه ، البته که ماهی یه هفته زیاده

بابام مریضه نمیتونن بیان اینجا من میرم

عروسی پسر داییم بود رفتم پنج روز مونده اومدم گفتن چرا پنج روز موندی

شوهری که اینطوری بگه تهش ولشون میکنه

نه اینم بگم که وقتی میگم خیلی دخالت میکنن قطع رابطه میکنم باهاشون میگه حق نداری اونا خانواده ی منن نمیتونی قبول کنی طلاق بگیر

هم از من دفاع میکنه هم از اونا

ولی حق با منه خودشم میدونه اینو هزار بار به پدرش گفته ولی نفهمن دیگه چیکار کنم

بابام مریضه نمیتونن بیان اینجا من میرم عروسی پسر داییم بود رفتم پنج روز مونده اومدم گفتن چرا پنج روز ...

خدا شفا بده پدرتون رو ،

خونواده شوهرت سمی ان دوری کن ازشون

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
به شوهرم میگن زن ذلیل خاک تو سرت اون تو رو ول میکنه غربیس ما میمونیم قدر ما رو بدون به اون رو نده

با این چرت و پرت ها بدبختش نکنن صلوات

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

اتفاقا منم دو هفته پیش ۴روز رفتم شهرستان وقتی برگشتم بعد از سلام پدرشوهر خاله زنکم گفت چرا یه ماه شوهرتو ول کردی رفتی🤐🤐🤐حالم بهم میخوره دیگه از فضولیشون پسرش مشکل نداره اون کاسه داغتر از آشعه

تقصیر اونا نیست خیلی زود ازدواج کردی فک میکنن تو بچه ای اونا بزرگتر

من همیشه تو ذهنم پدر شوهرا مهربون و دوست داشتنی هستن اینجا چند باری شنیدم پدرشوهر فضولم داریم

سعی کن اهمیت ندی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه به همه چی دخالت میکنه دیگه دارم از دستش دیوونه میشم بخدا

ازطرف من بش بگو

مشتی زندگی خودت باش

نه گوه خوره زندگی دیگران👍

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

پدرشوهرم راه میره تو خونه میگوزه پیش من

اصلا احترام نمیزاره بهم

وقتی که اذان میگه ، میگه پاشو نماز بخون

از شانس بدم وقتایی که میریم اونجا پریودم

منم الکی پا میشم میرم اتاق یکمی میمونم میام

بعد میگه خوندی میگم اره میگه آفرین همیشه بخون

انگار بخاطر این نماز میخونم

وقتایی که پویودم لاک میزنم میبینه میگه وضو میگیری قبول نمیشه با این لاک

یا میگه اون لباسی که پوشیدی مناسب بیرون نیس

یا میگه چشات خوشگل شده چیکار کردی

تازگیا خوشگل شدی

تپل شدی و......

به همه چش داره ۵۸ سالشه

خلاصه سرتونو درد نیارم به همه چیم گیر میده دخالت میکنه

از لباس پوشیدنم گرفته تا غذا پختنم به همه چی

من با این مرد چیکار کنم خانما

بستنی میخرم میگه پول پسرمو با اونا حیف میکنی و....