2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 73704 بازدید | 217 پست

اگه مورد بهتر نداری لابد همین مورد برات کافیه ولی اینم در نظر بگیر ممکنه بعدا به طلاق جدایی یا سردی زندگی ختم بشه آیا میتونی تحمل کنی یا صرفا میخوایی ازدواجی کرده باشی و بچه دار شی همبن برات مهمه؟ درآمد شغلش چجوریه تنها چیزی که می ارزه اینکه فوق العاده پولدار باشه چون با توجه به سن بالاش ممکنه شخصیت اخلاقش بهت نخوره غیر قابل تحمل بشه ولی حداقل پولش جبران کنندس واقعا خیلی پولداره که ارزششو داشته باشه مشکلاتش تحمل کنی ؟

نگو میخامت زشته

ب خودش پیام بده بگو من میخام مجد بهتون فرصت برم واس اشناهی و اگر تمایل دارید

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگو میخامت زشته ب خودش پیام بده بگو من میخام مجد بهتون فرصت برم واس اشناهی و اگر تمایل دارید

یعنی میگی به واسطه نگم بهش بگه؟میترسم پیام بدم پرو بشه یاشانم بره زیرسوال

بیکاری؟دختر 16 سال یعنی جای باباته...

باباهاش شما ۱۶ سالگی شما رو داشتن؟🤣🤣🤣

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

اگه مورد بهتر نداری لابد همین مورد برات کافیه ولی اینم در نظر بگیر ممکنه بعدا به طلاق جدایی یا سردی ...

درموردش چیززیادی نمیدونم،تویه ساختمون هم زندگی میکنیم کلایه بار دیدمش که اونم واسطه فرستاد,منم قصدم همینه صحبت کنیم شرایطشوبدونم ببینم چطوریه اگه تفاهم داشتیم جلوبریم اگه نه ردش کنم اما ۷۰درصدنظرم مثبته شرایطم حیلی بده

اصلابهش نمیخوره،خیلی خوب مونده ۱۰سال جوون ترمیزنه

مردا یهویی پیر میشنا، حواست باشه

چه روزهای خوبی😁✌️ من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

خودت پس ۲۹اون ۴۵؟؟؟خب شاید قیافش خوب باشه ولی حوصلع شو چی ؟دلیل ازدواج نکردنشون چی بود ؟؟خودت خواستگ ...

اره من ۲۹ایشون ۴۵ دلیلش رونمیدونم فک کنم خیلی خوش بوده به فکرازدواج نبوده چون قیافش خیلی خیلی جوون میزنه شغلش فقط میدونم حسابداره،تویه ساختمون زندگی میکنیم مجردی زندگی میکنه کلایه بار توانسانسور دیدمش گه واسطه فرستاد،واسطه خانوادشو دیده ومیشناسه,خودمم دیگه خواستگاری نداره شرایطم اصلاخوب نیست

صبه همسایتون بگوبهش بگه دوباره بیادخواستگاری مثلابهش بگه چندروزپیش بافلانی (آرام)صحبت میکردم حرف توپ ...

باواسطه هم غیر مستقیم نرم شده صحبت کردم ولی متاسفانه متوجه نشد،فک میکنم مستقیم بایدبگم ولی بگم نگه پیشنهاداز طرف من بوده

شما چی؟حتما باباهاتون 20 سال بزرگتر هست از ماماناتون و جای برادرش هست نه؟

نه

۲ سال اختلاف دارن باهم

اما حرف اینکه ۱۶ سال جای پدر یکیه خنده داره

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

اره من ۲۹ایشون ۴۵ دلیلش رونمیدونم فک کنم خیلی خوش بوده به فکرازدواج نبوده چون قیافش خیلی خیلی جوون م ...

بخاطر شرایط بد الانت بفکر ازدواج نباش چون ممکنه مشکلاتی که خدایی نکرده بعدا توی زندگی مشترکت پیش بیاد خیلی بزرگ تر از الانت باشن درکل از مشکلاتت فرار نکن سعی کن شجاعانه حلشون کنی چون ازدواج به معنی رها شدن از مشکلات نیست

ابجی واغعاشرایطم خوب نیست مجبورم

مگه چه شرایطی داری ؟؟؟؟نگو که همونی هستی که ام اس داره !؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز