2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 72761 بازدید | 217 پست
اره من ۲۹ایشون ۴۵ دلیلش رونمیدونم فک کنم خیلی خوش بوده به فکرازدواج نبوده چون قیافش خیلی خیلی جوون م ...

پسری که تا ۴۵سال مجرد زندگی کرده طعم هزارتا دختر رو چشیده مگه اینکه مشکل جنسی داشته باشه البته چون تو یه ساختمون هستید میتونی متوجه این موضوع بشی ویچیز دیگه شما کدوم شهر هستید که اینقدر مثل زمان گذشته برخورد میکنید چطور بخودت نگفته شماره بده icon شایدم تو شهر ما اینقدر همه چی راحته خب مالی چی دارع ؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم اگه خیلی دلت میخواد برگرده رک باش و پرو حرفت رو بزن

رک بهش بگو میخوام یه فرصت دوباره به جفتمون بدم

یا اینکه به یه بهانه الکی بهش میام بده و دیگه صحبت رو قطع نکن و کمکم بهش بفهمون که دوباره بیاد جلو

درکل بنظرم یه باره پرو باش و رک و مستقیم حرفت رو بزن

نه بابا ام اس ندارم🤣🤣

خب خداروشکر .پس چرا ناامیدی از زندگیت ؟؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بخاطر شرایط بد الانت بفکر ازدواج نباش چون ممکنه مشکلاتی که خدایی نکرده بعدا توی زندگی مشترکت پیش بیا ...

میدونم،ازدواج میکنم که مشکلات جدیدی که برام درست میشه شایدکوچیکترازقبلیاباشه,چندروزدیگه موعدتمدید خونمه ویه ریال پس اندازندارم،شبو روزم شده غصه که صاحب خونه بیرونم کردکجابرم،هیچ جایی ندارم،ازطرفی نگاهای مردم خیلی عذابم میده،سرکار که میرفتم چون مطلقه بودم نگاه اطرافیان خیلی عذابم میداد،دختری که شوهرنداره انگار صاحاب نداره،حداقل اینطوری یکی هوامو داره دغدغه اجاره خونه پیرم نمیکنه

تبریک عیدقربان و بقیه بحثو بازکن .بگو من فکراموکردم گفتم بهت بگم یه فرصت به هم بدیم و بحرفیم و..

میترسم تورابطه باشه براهمین مرددم پیام بدم یانه،اخه کلاتو۵ماه گذشته دوتا پیام داده خودم اصلانمیتونم شروع کننده باشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز