2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 77172 بازدید | 225 پست
اخه هیچ ارتباطی نداریم ازطرفیم میترسم فرداسرکوفت نزنه یوقت بهم

شغلش چیه؟ یه بهانه جور کن درمورد شغلش مثلا بگو یکی فلان کار و مشکل رو داره میتونم شما رو معرفی کنم یا یکی میخواد این کاره بشه به نظرتون خوبه وارد این کار بشه یا همینا درمورد تحصیلاتش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چه سرکوفتی

ی پیام تو روبیکا میدادی عید قربان رو تبریک میگفتی

و سر صحبت باز میکردی

ب قول اون دوستمون میگفتی دیشب تو ساختمون صدا میاومد شماهم شنیدی یا نه...

سر بحث باز میکردی...

یا میگفتی به هم فرصت اشنایی دوباره رو بدیم....

شغلش چیه؟ یه بهانه جور کن درمورد شغلش مثلا بگو یکی فلان کار و مشکل رو داره میتونم شما رو معرفی کنم ی ...

شغلش گفتی حسابداره

میگفتی شایذ برای بازار کار میخام دوره حسابداری رو شرکت کنم بنظرتون کدوم دوره خوبه؟ زودتر میرم سرکار؟ بگو الان ک سرم شلوغه ولی تو فکر کلاس حسابداری هستم...

اها

خودتم دست بالا بگیر

نگی مشکل مالی دارم و فلان..

خب تو از اول درست ماجرا رو تعریف نمیکنی

بقیه هم با توجه به تفاوت ۱۶ سال میگن نه

تو شرایط خودت رو بگو. بگو جدا شدی و الان بیکاری و شرایط خونه و درآمد و ... چطوریه؛ تحصیلات و خانواده و ...

شرایط اون آقا رو کامل بگو. که ازدواج اول یا نه؛ وضع مالی و تحصیلات و شغل و خانواده و اخلاق و رفتار و ....

با توجه به شرایطتت به نظر میرسه در حال حاضر این آقا گزینه خوبی باشه واست

البته با توجه به تعاریف ناقص خودت، بیش از این نمیدونیم

اگه میخوای برگرده هم یه تماس بگیر، بگو من احتیاج به زمان داشتم؛ خواستم به شما هم زمان بدم، که بیشتر فکر کنیم، الان به نتیجه رسیدم که بهتره این رابطه رو مدتی ادامه بدیم که آشنایی بیشتر بشه؛ شما موافق هستین یا نه؟

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

اخه اصلادلم نمیخوادخودم پیشقدم بشم دوست داشتم یجوری باسیاست یکتری میکردم خودش بیاد

میتونی به یه بهانه الکی بهش پیام بدی و پیام دادن رو قطع نکنی اونوقت اون خودش دوباره بحث رو باز میکنه

هنوزهیچی،خیلی مردد وگیجم هرجایی ک این موضوعومطرح میکنم همه میگن اشتباهه به جزیکی دو مورد،فعلادست نگه ...

این سوال ومسله ذهنیتوبرطرف کن

باواسه حرف بزن بروبهش سربزن یاتومسیرش باش سوغاتی ببر خلاصه رودر شو بگو آقای فلانی ازینجارفتن؟؟؟

یا ازفلانی چه خبر؟؟؟،،یا،،،،خلاصه بهانه جورکن تمرین کن چی بگی ،، و

اشکال نداره اوناچون شماخانم سنگین،وخوب بودی ازت،درخاست آشنایی کردن،فکربدنمیکنن،،،

خلاصه حل کن این قضیرو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

این سوال ومسله ذهنیتوبرطرف کنباواسه حرف بزن بروبهش سربزن یاتومسیرش باش سوغاتی ببر خلاصه رودر شو بگو ...

اره بایدحلش کنم ایشالاهمین روزاباید یادرست بشه یاتموم بشه

این سوال ومسله ذهنیتوبرطرف کنباواسه حرف بزن بروبهش سربزن یاتومسیرش باش سوغاتی ببر خلاصه رودر شو بگو ...

چون سنش یکم زیاده خیلی اطرافیانم دو دلم کردن بخاطراون میگم مرددشدم میگن خوشبخت نمیشی وازاینحرفا

چون سنش یکم زیاده خیلی اطرافیانم دو دلم کردن بخاطراون میگم مرددشدم میگن خوشبخت نمیشی وازاینحرفا

ایناحرفه ،،با این سن شغل ثابت داره؟خونه ماشن،ثبات مالی داره ؟ابفکرش آیندش بوده،،،اگرچیزی نداره،که اصن فکرنکن بهش،اگر داره

ببین

پخته است اخلاقش ،طرز فکرش؟

سن،کم باشه نفهم باشه یا بچه،ننه،،یا،،،،به چه دردمیخوره؟باید طرز فکر،رفتارشو دید بعدتصمیم گرفت

باهم جورید برونگرا ،،درونگرا اینابایدفهمید

توعصبانیت کنترل داره

شما اهل گزدش هستی آیا اون هست،،خسیس ؟یا

ایناتجربیات،متاهلیمه،،،باید بفهمی تاحدی اینارو

بعد تصمیم بگیری

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

ایناحرفه ،،با این سن شغل ثابت داره؟خونه ماشن،ثبات مالی داره ؟ابفکرش آیندش بوده،،،اگرچیزی نداره،که اص ...

هیچیکدوم رونمیدونم نه ازنظرمالی نه اخلاقیات وهیچی🫠براهمی خواستم برم صحبت کنم ک یکم درنوردشرایطشون بدونن