2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 64230 بازدید | 213 پست
نمیخوام مستقیم بگم،تصمیم دارم غیرمستقیم به واسطه بگم سرصحبتوبازکنه،نمیدونم واغعاشایدم کارم درست نیست ...

من یکی بود

رد کردم واسطه اصرار کرد که دوباره بذار بیان

خود واسطه اصرار کرد

رفت گفت بهشون ولی اونا قبول نکردن تازه با اینکه خیلی مشتاق بودن

مگه قحطی شوهره من الان بایه بچه دوساله درحال سروکله زدن درحالی که پری هم هستم عصبی شدم آقامثل خرشرک گرفته خابیده منم جرئت ندارم به کارام برسم چون بچه جیغ میزنه که کنارم بمون بخدا اگه جای شمامجردا بودم فقط عشق وحال همین اصلا به ازدواج فکرنکن بااین وضع اقتصادی

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عید قربان رو تبریک بگو و بعد دیگه آنلاین نشو ببین سر بحثو باز میکنه یا نه

اصلاشبکه اجتماعی بهم پیامی نمیدیم فقط عیدرو اونم پپامک داد تبریک گفت منم سردجواب دادم کلاپروندمش🥺

یادمه روزی که خاستگارمیومد مثل خری که بهش تیتاب دادن ذوق زده خوشحال ازاینکه دیگه تنهانیستم یه رابطه شرعی وحلال قراره تجربه کنم امافقط دوماه نامزدی وعقد عالی بود بعدش که رسماوارد زندگی میشی قشنگ کوزت میشی چ بخای چ نخای مرد فقط میره سرکار وتودربهترین حالت باید ازاول صبح تاآخرشب جون بکنی تاوقتی آقاوارد خونه میشه کم وکسری نباشه همه جامرتب

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
مگه قحطی شوهره من الان بایه بچه دوساله درحال سروکله زدن درحالی که پری هم هستم عصبی شدم آقامثل خرشرک ...

ببین هرچیزی شیرینی خودشو داره

شما متاهل شدی این حرفو میزنی

الان اگه مجرد بودی قطعا این حرفت نبود

اگه دور از جون همون بچه ای که الان ازش گله داری

اگه خدا بهت نمیداد

الان شاکیه خدا بودی که زندگیم بخاطره یه بچه داره ازهم میپاشه

همه بچه دارن

مگه چی ازت کم میشد که به منم بدی

در کل آدمیزاد همیشه ناشکره

مگه قحطی شوهره من الان بایه بچه دوساله درحال سروکله زدن درحالی که پری هم هستم عصبی شدم آقامثل خرشرک ...

ابجی گلم ماهم شرایطمون جالب نیست مشگلاتموم ازنوع مجردیه،من جداشدم وقتی میرم بیرون خیلی معذبم میکنن ادما کسی که شوهرنداره انگار صاحاب نداره

من یکی بود رد کردم واسطه اصرار کرد که دوباره بذار بیان خود واسطه اصرار کرد رفت گفت بهشون ولی اونا قب ...

ای وای کاش این اینطوری نشه,جالبی قضیه من اینه ماتویه ساختمون زندگی میکنیم اولین بارکه دیدمش واسطه فرستاددیگه بعداون هیچوقت ندیدمش🤣

یادمه روزی که خاستگارمیومد مثل خری که بهش تیتاب دادن ذوق زده خوشحال ازاینکه دیگه تنهانیستم یه رابطه ...

دیگه متاهلی هم شرایط خودشوداره،مجردی هم همچین گل وبلبل نیست همه چی

نه پیام نمیدم بهش،ازطریق واسطه میخوام بدونم اگه تورابطه نیست برگرده حرف بزنیم

خودت پس ۲۹اون ۴۵؟؟؟خب شاید قیافش خوب باشه ولی حوصلع شو چی ؟دلیل ازدواج نکردنشون چی بود ؟؟خودت خواستگار بهتر داری یا امید به ازدواج بهتر ازاین کیس؟وخودش پولدار. هست جدا از داشتن خانواده وشغل خوب تا بحث سن و سالش کم رنگ بشع ؟؟؟؟؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

صبه همسایتون بگوبهش بگه دوباره بیادخواستگاری مثلابهش بگه چندروزپیش بافلانی (آرام)صحبت میکردم حرف توپیش اومدانگاریجوری شدفکرکنم اگه دوباره بری خواستگاری رد نکنه تحریکش کنه که بیاد اینجوری هم توضایع نمیشی هم اون پرروومغرورنمیشه اگه به صلاحت باشه میادومیشه 🩷

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

ببین عزیزم من ۱۱سال از شوهرم کوچکترم ازدواجم بزور بود چون وضعش خوب بود و قیافش بهتر ازمن مامانم بزور منو داد بهش گرچه عاشقش شدم ولی خیلی اختلاف سلیقه ای داشتیم بعد به مرور زمان من خوشگلتر شدم چون فقط ۱۵سالم بود اون یهووشکسته پولشم ازدست داد من بی بی فیس الان هرجا میریم میگن پدرت اونم بهش ور میخوره منم عقده ازدواج وهمسری با یک پسر کم سن سال همسن خودم بع دلم مونده البته اگه زنش بشی عاشقت میمونه چون مردا عاشق دخترای خیلی کم سن تر از خودشون هستن شوهرمنم منو میپرسته ولی من دیگه بزرگتر شدم انکار عقده ای شدم بیخود بهش گیر میدم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

چرا آنقدر خودت رو کم میبینی که میخوای با کسی که ۴۵سالشه صحبت کنی اصلااا .هر چقدرم ظاهرش نشون نده ۴۵سالشه .بازممممم ۴۵سالشه ..همسر من به آدم ۴۵سالس .واقعا خیلی از کارهاش خسته کننده و رومخیههه.اپل جوونی آنقدر حس پیری کردی که به این آدم داری فکر میکنی تو بشه ۳۵سالت آقا شده ۵۰سالششششش ...دیوانه نشووودخنر

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

چرا آنقدر خودت رو کم میبینی که میخوای با کسی که ۴۵سالشه صحبت کنی اصلااا .هر چقدرم ظاهرش نشون نده ۴۵سالشه .بازممممم ۴۵سالشه ..همسر من به آدم ۴۵سالس .واقعا خیلی از کارهاش خسته کننده و رومخیههه.اپل جوونی آنقدر حس پیری کردی که به این آدم داری فکر میکنی تو بشه ۳۵سالت آقا شده ۵۰سالششششش ...دیوانه نشووودخنر

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز