2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست
تا سوم راهنمایی بیشتر درس نمیخوندم .همون موقع ترک تحصیل میکردم

چرا

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای خوندن رشته تجربی ، میرفتم انسانی یا هنر ..

من خیلی دختر مثبتی بودم ولی الان برگردمم همون مدلی زندگی میکنم فقط توی ۱۸ سالگی ازدواج میکنم

چون این خیلی تو فرهنگ ما مهمه و هرچقدرم بخوایم روشنفکر بازی در بیاریم بازم هست .

درخواست دوستی ندید ندید ندید لطفاااااا .. پذیرفته نمیشه !! :|

از هر کاری که تو نوجوونیم انجام دادم راضیم و بازم برگردم عقل همونکارارو از اول انجام میدم چون دقیقا زندگی که دوست داشتمو دارم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

یه چیز هم بگم اینکه میگیم برگردم عقب فلان کارو نمیکنم خب منطقی اینه که ما با عقل وتجربه اونموقع خودم ...

جمع کن بابا همه جای دنیا انتخاب رشته۱۴ ۱۵سالگیه همه قوانین دنیا و آموزش پرورش تشخیص دادن تو اون سن آدم میتونه رشته انتخاب کنه بعد تو میگی نه من تو اون سن درک نداشتم ؟اگه تو نتونستی درست انتخاب کنی دیگه گردن خودته که عقب مونده مغزی هستی یا خیلی خنگی بقیه باید برات تصمیم بگیرن لیاقت حق انتخاب و ازادی نداری باید تا۱۸سالگیت بقیع برات تصمیم بگیرن

وای نه اونجوری نمیتونمکلا مشکلم اینه که همش میخندم دست خودم نیستا،به یه چیز کوچیک میخندم وقتی پیش دو ...

مگه بده من عاشق روحیه های اینمدلی ام چند سالته؟؛

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نمیرفتم تجربی ، به سلامتم بیشتر اهمیت میدادم _البته من شرایط خاصی دارم برا همین کلا باید به سلامتم د ...

شرایط خاصت چیه؟

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

ااره دقیقااا ۱۴ ساله هنوز درکی از اجتماع و شغلا و استخدامی نداره

الان ابجی بدبخت من کلاس نهمه خب میخواد بره هنرستان و چیزایی هم که میدونه از همین اینستا ایناس که دیده ابجیم میگه اگه تورو ندیده بودم شاید میرفتم تجربی واستعدادم رو هدر میدادم گفتم خوله لااقل برات درس عبرت شدم😅

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هیچوقت آرزوی بزرگ شدن نمیکردم هیچوقت با یه سریا نمیگشتم اونا باعث شدن من ترک تحصیل کنم و زود ازدواج کنم دبیرستان به چشم ندیدم و حسرتش به دلم مونده😭😔الان دوتا بچه دارم اسم مدرسه میاد اشکم درمیاد سوم راهنمایی نصفه موند دیگه خانواده نذاشتن ادامه بدم حتی نذاشتن حداقل تا اخر سال برم😔😔😔(دلیلش چون گوشی یکی از فامیلامونو برده بودم مدرسه و ازم گرفتنش و من گفتم گوشی خودمه که اون ابروش نره ابروی خودمو بردم حسرت خیلی چیزا رو به دل خودم گذاشتم ) خونواده ی من خیلییییی خشکه مذهب و تعصب الکییییی دارن خیلییییی خیلیییی الکی جوری ک حتی دختر مجرد حق نداره تنهایی تا سر کوچه بره

چه برسه بازار پارک کافه و....

خلاصه که امیدوارم بتونم همه ی نداشته هامو با برآورده کردن آرزوهای بچه هام مخصوصا دخترم جبران کنم شاید اون خوشحال و شاد باشه منم حالم خوب بشه و دیگه حسرت نخورم نمیدونم والا شاید😢

ببخشید طولانی شد

آقایون لطفا درخواست دوستی ندین ممنون💍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز