2821
2789

اگر الان به دوران دبیرستان یا راهنمایی برمیگشتید

چه کارهایی رو که قبلاً انجام داد بودید رو تکرار نمیکردید

یا برعکس چه کارهایی رو که به هر دلیل ترس؛ محدودیت و... انجام نداده بودید رو انجام میداد و آیا به عواقبش هم فکر میکردید؟ یعنی واستون مهم بود که چه پیامدی داره

یا نه؟

و کلا نصیحتتون به دختری که داره نوجونیش رو سپری میکنه چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با هیچ دوستی نمیگشتم

تمرکزم رو میزاشتم روی درسام فقط.

فقط درس درس درس

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد. شهر بر روی سر من عربی می رقصد. این جهان با همــه ی دغدغه هایش دارد روی یک جمجمه ی یک وجبی می رقصد😵💫..به آیندگان بگویید روزی که ماشه ها را کشیدند ما در مزرعه ی آرزوهای بر باد رفته میان خوشه های سوخته ی جوانی «داشتیم رویا میکاشتیم؛»ما همگی حیف بودیم..🙃🙃🙃 یه مرتیکه ی قند و نبات تو زندگیم دارم که با دنیا هم عوضش نمیکنم.🤤😍. آقایون سایت قبل از درخواست دوستی فرستادن اول خواهرومادرتونو واسه فحش خوردن آماده کنید😎

یکبار تو روی مامانم وایمیسادم ..

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

درسمو ادامه میدادم صددرصدددد میرفتم دانشگاه

کمتر بیرون میرفتم با دوستام یکم پولامو پسنداز میکردم

و عزیزامو خیلی بیشتر میدیدم اونایی که دیگه تو این دنیا نیستن🥲

کم مبین خود را که از بسیار هم “بیشی”🫶🏻

تجربی نمیومدم انقدر سخت نمیگرفتم برا دوستی البته الانم همینم کلا همیشه خیلی سخت گرفتم به خودم حتی الان که 22 سالمه هنوز درگیر کنکورم با اینکه 4 ترم دانشگاه آزاد رفتم 😑

معجزه خود تویی ...🩵🌱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز