2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست
من برای درس جبران کردم بعدا ولی نوجوانی نمیدونم چرا انقد شیطون بودم وحشتناک ۲۴ ساعت اینترنت 😑😑😑در ...

منم الان اینجوریم حقیقتا بعداز تعطیلی مدارس بخاطر جنگ و آنلاین شدن مدارس ولله هیچکس درس رو جدی نمیگیره و حوصله درس خواندن نداره ولی دوران مدارس وقتی که مدارس باز بود و مدرسه میرفتیم خب سعی میکردم به درسم هم اهمیت بدم درحدی که آخرسال تجدید نیارم و مجبور باشم شهریور ماه از اول امتحان بدم درواقعه همینقدر درس برام اهمیت داره که از نظر خودم بخاطر ذه پرمشغله و دوست های ناب هم بی تاثیر نبوده توی وضعیتی که دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا پای مردن مقاومت میکردم جلوی خانوادم بخاطر یه تصمیمی

اگه این اشتباه نبود مسیر زندگیم فرق داشت

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

واقعا انقد زود شروع به روابط گرفتن با پسر حتی ساده نمیکردم😊 الان ۲۲ سالمه شدم مثل یه پیرزنی ک دیگ ه ...

اونوقت من همسنتم وهیچ درکی از رابطه با جنس مخالف ندارم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

کل تاپبکو نخوندم ولی از من به شما نصیحت فقط و فقط اگر برمیگشتم عقب زود ازدواج نمیکردم درسم عالی بود حیف شد و اینکه با مشکلات فراوان و زجرایی که کشیدم بخاطر سن و کم و ترس از جدایی و اطرافیان نتونستم خودمو نجات بدم و سوختم 14ساله های الان بلد نیستن تو جمع سلام علیک کنن چه برسه بار زندگی به دوش بکشن.

چی هست رشتت؟ وای ببین من یه دیوونم به معنای واقعی هم اینکه از رشته ودانشگاهم متنفر بودم هم اینکه نار ...

مهندسی محیط زیست، ترم چهارم😭😂عب نداره درکت میکنم منم واقعا دیوانه شدم دوست داشتم همون اول رشته مورد علاقه قبول میشدم که انقدر وقت و هزینه ام تلف نمیشد

من کنکور ثبت نام کردم چیز بهتر برم اگه بشه چند تا واحد تطبیق بزنن..

۱.رشته ی تجربی نمی رفتم

۲. بیشتر درس میخوندم

۳. وقتم را با فیلم و سریالای تلویزیون هدر نمیدادم بجاش میرفتم کلاس زبان و...

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

ازون زمان خیلی گذشته و فک کردن بهش خوب نیس ولی آره همه یکارای داشتن کاش میکردن و نمیکردن

مخصوصا مدرسه انتخاب رشته

من خیلی از دوستامو کلا خط میزدم دانشگا نمیرفتم و سرکار میرفتم زودتر

خیلی زودتر میتونستم مدرک آشپزیمو بگیرم

آرزوی من سرآشپز شدن بود که بهش رسیدم

الان هم راضیم چون شوهرم حمایت کرد رفتم

خوبی نمیکنیم حداقل حرف بی ربط نزنیم از صدتا خوبی بهتره

من توی یکسری جوانب راضیم

مثلا اینکه قبل ازدواج با کسی دوست نشدم

ولی مساله اضطراب اجتماعی خیلی منو تو دوره نوجوونی اذیت کرد زودتر بفکر درمانش میافتادم

سعی میکردم درس بخونم برم یک رشته بازارکار دار یا یک مهارتی سریع تر یادبگیرم

قطعا زودتر رانندگی یادمیگرفتم

در کل کمتر نگران آینده میبودم ولی تلاشمو بیشتر میکردم

بخودم هم بیشتر میرسیدم و لذت میبردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز