2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست
چیکار میکنی دانشجویی یا پشت؟ من دارم برا انسانی میخونم برا فرهنگیان ببین اصلا همش میگم واقعا چقدر ال ...

دانشجو ام.. میخوام برم همون کنکور انسانی برم دوباره...اره دقیقا استعداد همه تو تجربی نیست..و شغلت رو دوست نداشته باشی فرسوده میشی🥲

من که موقع نوجوانی خیلی اصرار کردم برم انسانی ولی خانواده به زور و دعوا بردنم تجربی پشت موندم الانم تو رشته های تجربی نمیتونم دووام بیارم واقعا😭

ورزش منظم انجام میدادم(حتی اگه پول باشگاه نبود تو خونه با برنامه های یوتیوب و... منظم ورزش میکردم ای ...

من زبان خوندم دارم تی تی سی میگیرم ولی تو آموزشگاه ها گفتن ۲ تومن حقوق میدن

از این موضوع خیلی ناامید شدممم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط درس میخوندم برای دوستی و خوشگذرونی وقت زیاد هست

چقدر دیدگاه ها متفاوته حالا من فکر میکنم چون نوجوونیم تجربه دوستی های خوبی نداشتم یا 18 19 سالگی تا الان که 22 سالمه برم دانشگاه هم خیلی دیره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

زبانمو بیشتر پیگیری میکردم و برنامه نویسی یاد میگرفتم

چون درسایی که خوندم به هیچ دردم نخورد

آخه همه قرار نیست دکتر و مهندس بشن🌱

یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷

🌺🌺🌺 همیشه از این سوال متنفرم که ( اگه برگردین عقب....) من اصلا به هیچ عنوان حتی توی خیالاتم هم دوست ندارم برگردم عقب😂. این همه جون کندم اومدم جلو؛ حالا چرا برگردم عقب؟؟ اتفاقا من بیشتر تشنه ی اینم که برم جلوتر ببینم قراره چی بشه و چی در انتظارمه😂🌺🌺🌺

اااا

دانشجو ام.. میخوام برم همون کنکور انسانی برم دوباره...اره دقیقا استعداد همه تو تجربی نیست..و شغلت رو ...

چی هست رشتت؟ وای ببین من یه دیوونم به معنای واقعی هم اینکه از رشته ودانشگاهم متنفر بودم هم اینکه ناراحت بودم که چرا مثل بقیه دوره دانشجوییم نیس وهم اینترم مرخصی گرفتم والان حس میکنم خيلی دیره حالا چیکار میخوای بکنی؟ ترم چندی؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

امتحان سمپاد میدادم میرفتم تیزهوشان

برای کنکور هم جدی میخوندم همون سال اول قبول بشم

درکل احساس میکنم خودمو دست کم گرفتم و این اشتباه بود

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همونجا شروع کن که خیلیا رها میکنن...!•🌸🩷به امید روزهای خوب...🥹🌱تیکر درسی هست👩🏻🎓📚غنچه خمار نرگس ✍️✨

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز