چه کارهایی رو که قبلاً انجام داد بودید رو تکرار نمیکردید
یا برعکس چه کارهایی رو که به هر دلیل ترس؛ محدودیت و... انجام نداده بودید رو انجام میداد و آیا به عواقبش هم فکر میکردید؟ یعنی واستون مهم بود که چه پیامدی داره
یا نه؟
و کلا نصیحتتون به دختری که داره نوجونیش رو سپری میکنه چیه؟
بیشتر و بیشتر درس میخوندم ، با خونواده و اطرافیانم مهربان تر بودم ، به حرف مردم اهمیت نمیدادم ، زبان و مهارت یاد میگرفتم ، کمتر واسه زندگی و دنیا غصه میخوردم
.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹
چون استعدادم توش نبود از خودم توقعم زیاد بود 4 سال کنکور تجربی دادم حس تلف شدن عمرمو دارم البته بعضیا واقعا میخونن ونتیجه هم میگیرن ولی تجربی برا کنکورش بابد هم علاقه واستعداد باشه هم پشتکار