2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60874 بازدید | 458 پست

من برای درس جبران کردم بعدا

ولی نوجوانی نمیدونم چرا انقد شیطون بودم

وحشتناک

۲۴ ساعت اینترنت 😑😑😑درس نمیخوندم افتضاح میخوندم

برگردم عقب مطالعه بهتری خواهم داشت

یک ورزش رو حرفه ای انجام میدم حتما حتما حتما

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

بیشتر و بیشتر درس میخوندم ، با خونواده و اطرافیانم مهربان تر بودم ، به حرف مردم اهمیت نمیدادم ، زبان و مهارت یاد میگرفتم ، کمتر واسه زندگی و دنیا غصه میخوردم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون زمان نرفتم الانم مطمینم دنبال رابطه بودن و رل زدن در این سن اشتباه محضه

گرچه به نسبت خودم درس خواندم وولی برمیشتم بیشتر درس میخواندم

زبان میرفتم حتما

( من الان بچه نوجوان دارم البته)

پای چوبه دار میرفتم ولی ازدواج نمیکردم

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

سعی کن مثل پروانه باشی پرازشوق بروحتمن ورزش تخصصیمثل ژیمناستیک کاری که همه جامیپره وفقط درشوروحال زن ...

من اینجوریم اکثر وقتا خیلی انرژی دارمو شادم

ولی همه ازم عاصی میشن،مخصوصا تو مدرسه همههه ازم شاکی بودن

چون نمیتونم یه جا بشینم

چرا تجربی نمیرفتی؟

چون استعدادم توش نبود از خودم توقعم زیاد بود 4 سال کنکور تجربی دادم حس تلف شدن عمرمو دارم البته بعضیا واقعا میخونن ونتیجه هم میگیرن ولی تجربی برا کنکورش بابد هم علاقه واستعداد باشه هم پشتکار

معجزه خود تویی ...🩵🌱

راهنمای بیشتر درس میخوندم که مجبورم نشم برم هنرستان همین هنرستان رفتن به کل زندگیم گند زد رسماً

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾 یه لر تایید شد 🫡داری چند عدد برنو 😂✌️

دست رو دلم نذار که خونه.

برگردم به نوجوونی هیجانم رو جلوی فامیل و دوست نشون نمیدم و از برنامه ها و اهدافم نمیگم فقط رو آیندم تمرکز میکنم

خیلی کارا که اینجا نمیگنجه بگم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز