2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60874 بازدید | 458 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه برگردم مقاومت میکنم نمیزارم تو سن کم شوهرم بدن....

درسمو میخونم تا آخر...

خیلی چیزا هست آدم نمیتونه توضیح بده

ولی ای کاش واقعا هر آدم ی فرصت واسه برگشتن ب عقبو داشت.درستو بخون تحت هیچ شرایطی ولش نکن

من خودم تجربه کردم پشیمونم مثل چی....

تو اشتباه منو نکن

از نوجوانیم کاملا راضی هستم. فقط اگه برگردم عقب رشته دیگری رو برای دانشگاه انتخاب میکنم.

من نیززز رز ..کاملا راضی ام .چون نه با کسی رل زدم نه خطا رفتم .سرم گرم درس و مدرسه بوده فقط و ایضا مثل خودت متاسفانه رشته ی دانشگاه مو اشتباه زدم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

توی اون سن درگیر احساسات حاشیه ای نمیشدم..البته غرقش نشدم ولی خب توی مهم ترین دوران زندگیم بی تاثیر نبود و خیلی ازم انرژی گرفت،

رشته ای که دلم میخواست و از اول میخوندم و انقدر همه چیزو سخت نمیگرفتم.

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز