2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست
منم دقیقا همینجوریم نمیدونم چرا آنقدر مسائل بی ارزش و کم اهمیتی مثل اینکه«وای دوستم ولم کرد رفت با ...

منم همین بودم ابجیمم عین خودته وهمسنت چقدرم طفلی خودشو اذیت کردن اکیپشون رو درست کنه اونا کنارش گذاشتن بنظرم ماها آدم های حساسی هستیم منم خودمو خیلی سر دوست اذیت کردم همیشه ولی خب اتفاقی که باید بیافته میافته وبعضی وقتا مشکل از تو نیس

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مطلقا به جوشام دست نمیزدم، زودتر میرفتم پیش دکتر پوست برا درمانشون ،

کتاب میخوندم، رمان نمیخوندم، از سر کنکجاوی با دوستایی ک نمیشناسم دوست نمیشدم فکر کنم اینا خدان، قدر روزای مدرسرو میدونستم ، کارایی ک الان میکنم دوره های سلامت روان و خوداگاهی و اینارو اونموقع شرکت میکردم

و ی مهارت درامد زا یادمیگرفتم

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونمبرای ایران موندن و استخدامی هم دانشگاه مهمه؟؟جالب شد گفتید صنایع چون فکر میکردم جزو مهندسی های ...

برای استخدامی دولتی دانشگاه مهم نیست اما خب در کل اگه فارغ التحصیل یه دانشگاه خوب باشی انگار یه جور برنده، تو کار جدی تر می گیرنت و امکان ارتقای بالاتری داری.

در مورد مهندسی صنایع بازارکارش چه در دولتی چه خصوصی از برق هم بهتره. واقعا بعد از کامپیوتر دیگه صنایع بازار کار داره. چون از جنس مدیریت هم هست سریع مدیر میشن و زمان زیادی توی رده های کارشناسی باقی نمی مونن. رشته اش هم خیلی آسونه. در کل چه واسه مهاجرت چه موندن رشته خوبیه.

بقیه مهندسی ها هم واسه مهاجرت خوبن ولی واسه موندن نه. حتی عمران که یه زمانی تاپ محسوب میشد الان کلی فارغ التحصیل بیکار داره. مکانیک از اون هم بدتره.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مهندسی محیط زیست، ترم چهارم😭😂عب نداره درکت میکنم منم واقعا دیوانه شدم دوست داشتم همون اول رشته مور ...

پس قبلا هم پشت کنکور بودی درسته؟ چون ترم 4 هستی وهمسنیم من که قشنگ دهنم سرویس شده تو این مسیر فرسوده شدم رسما

معجزه خود تویی ...🩵🌱

تینیجری میکردم

رشته ورزشی و هنر اینا رو ادامه میدادم تو دبیرستان .

اشتباه های زیادی میکردم چون بعد سنت بالاتر بره دیگه نمیگن بچست ! بلکه ازت انتظار دارن

تجربی نمیرفتم و ریاضی میرفتمممم

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

الان دوازدهمم نمیدونم نوجوون محسوب میشم یا دیگه تموم شد ولی خب از نظر خودم کار اشتباهی نکردم

تصمیمی نگرفتم ک اسیب ببینم،وقتمو حروم پسرای بیخود نکردم،دوستای بدی انتخاب نکردم ،درسمم خوندم

تنها پشیمونیم اینه چرا از دهم واسه کنکور نخوندم و کلا چسبیده بودم ب تشریحی

اما خببب از نوجونیم راضی نبودیم چون خانواده نزاشتن اونقدر که باید لذت ببرم همش محدودم کردن

دانشگاه تلافی میکنم..عب نداره

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

جمع کن بابا همه جای دنیا انتخاب رشته۱۴ ۱۵سالگیه همه قوانین دنیا و آموزش پرورش تشخیص دادن تو اون سن آ ...

حالا چرا انقدر برخورده بهت مگه وزیر آموزش پرورشی یا سمتی داری؟ به هر حال امیدوارم خدا بهت آرامش بده که اینجوری عقده هاتو سر یه چیز بیخود خالی نکنی

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دبیرستان خارج مخصوصا کشور پیشرفته ا صلا مثل ما تجربی انسانی ریاضی حوزه ندارن باهوش😂 کل سبستم اموز ...

باهوش تو کره جنوبی هم انتخاب رشته۱۴سالگیه تو حق داری باید تا۱۸سالگیت بهت بکن نکن بکنن پوشک پات کنند فعلا عقلت نمیکشه مشخص شد هم خنگی هم خود تحقیر برو نبینمت ریپ نزن

درست صحبت کنید چه طرز حرف زدنه هر کسی یه زمانی هدف زندگیشو پیدا میکنه و خیلی از مشاولها

میگه یه دختر۱۴سالع هیچ درکی از انتخاب رشته ندارن والا ما که اون موقع داشتیم بعدشم آموزش پرورش اینجا و کل جهان حتی کره جنوبی که جهان اوله هم انتخاب رشتشون۱۴سالکیه یعنی این کاربراز سران دنیا و آموزش پرورش بیتس. میفهمه؟ما که ۱۴سالگی درک ازرشته ها و همه چی داشتیم این دوستمون شاید تا۱۸سالگیس پوشکی بود و عروسک بازی میکرد و بقیه براش تایین تکلیف میکردن لیاقت حق انتخاب ندارها دیگه باید بقیه براش تصمیم بگیرن بعدشم تورو سننه ته پیازی یا سر پیاز من باید به تو جواب پس بدم؟

کاش واقعا دکمه ی عقب داشت زندگی....................میرفتم رشته ی انسانی و سال اول تربیت معلم میآوردم ...

من بیشتر از تو باخت دادم بعد 4 بار کنکور تجربی و4 ترم دانشگاه آزاد الان دارم برا فرهنگیان میخونم رشته انسانی چه دیر مسیرم رو پیدا کردم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من از هیچ رفتاری در نوجوانی ام پشیمان نیستم خوب درس خواندم و زحمت کشیدم و با هیچ پسری رابطه ای نداشتم. تلاش کن ،زحمت بکش .خوب بخواب و ورزش کن ، با پسر توی این سن رابطه نداشته باش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز