2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست

بیشتر روی روابطم با دوستام کار میکردم و کلا روابط اجتماعیم رو بالا می بردم. خودمو بیشتر دوست میداشتم و روی اعتماد به نفسم کار می کردم. کمتر درس میخوندم

من دنبال چیزی می گشتم که گمش کرده ام. دارم رفته رفته تبدیل به آدمی می شوم که به فکر کردن فکر می کند. حالا فکر کردن برای من عادت شده. هدف شده. همه اش دلم می خواهد بنشینم و فکر کنم. مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جمع کن بابا همه جای دنیا انتخاب رشته۱۴ ۱۵سالگیه همه قوانین دنیا و آموزش پرورش تشخیص دادن تو اون سن آ ...

درست صحبت کنید چه طرز حرف زدنه هر کسی یه زمانی هدف زندگیشو پیدا میکنه وز مشاوران میگن نوجوان ها هیجانی رفتار میکنن و بزرگترا باید راهنمایی کنن و توی سنجش هدایت تحصیلی نظر اولیا و مربیان هم خیلی مهمه وقتی اطلاعات ندارین چیزی نگین بهتره و اینکه کاش تعلیق بشین تا متوجه بشین تو تاپیک محترمانه بقیه توهین و تحقیر نکنین و بی شخصیت بودنتون رو نشون ندین

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

حتما خیلی خوب درس می خوندم و جز درس بعدش کار و ی رشته ورزشی واسه هیچی وقت نمی ذاشتم چون واقعا الان متوجه ام ک چ ارزشی داره و جز اون وقت تلف کردنه

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

زیاد نمیشه گفت لاکچری ولی کلاس خصوصی ریاضی میرفتم جلسه ای ۷۰۰🫤ماگ استنلی خریدم ۷ تومن از عذاب وجدان مردم😵💫

جوگیر شدم پیانو خریدم بلد نیستم🥺 برس و آینه فلاور نوز خریدم🤕

بعد هر خرج پشیمون میشم🫣😅

همتون گفتین که درس میخوندم و تو رابطه نمیرفتم

ولی من برعکسشو میگم درس خوندن یه اندازه ای داره

بیرون میرفتم با دوستام وقت میگذرونیم و اتفاقا تو رابطه میرفتم یسری اشتباه ها رو تو ۱۳ ۱۴ سالگی انجام بدی بهتره تا تو دهه بیست سالگی

بله حتماببین شما اگه مهندسی می خونی هدفت رو بذار رو اینکه دانشگاه خوبی بخونی معدل و رزومه قابل قبولی ...

ممنونم

برای ایران موندن و استخدامی هم دانشگاه مهمه؟؟

جالب شد گفتید صنایع چون فکر میکردم جزو مهندسی های تاپ نباشه مثلا مکانیک رو فکر میکردم بهتره

ببخشید من خیلی سوال میکنم برادرم میخواد بره رشته ریاضی اما خانواده مخالفن و میگن بیکار میمونی ،من خودم مخالفم بره تجربی

اتفاقا جایگاه شما خیلی هم عالیه هم دکتر هستید هم مهندس

به چشم خودتون شاید نمیاد وگرنه اگه کسی از دور ببینه تحسین میکنه

من خودم دانشجوی پزشکیم ولی واقعیت اینه پزشکی دیگه مثل قدیم اون ارج و قرب و پول پارو کردن رو نداره

ظرفیت ها رو وحشتناک بردن بالا و خدمات و آموزش کیفیتش پایینه ،یه ده سال دیگه جامعه میشه پر پزشک عمومی

من اگه عقل الانم رو داشتم اون پولی که صرف کنکور و شهریه دانشگاه کردم رو خرج مهاجرت میکردم و یه رشته ای میخوندم که برم

شما در نظر بگیرید اگر یه زمانی واقعا شرایط غیر قابل تحمل بشه میتونید از ایران برید اما مهاجرت برای یه پزشک تقریبا غیر ممکنه

متاسفانه آدم تو دوران دبیرستان و کنکور تحت تأثیر یه سری توهمات و جوی هست که ایجاد شده

اون دکتر دکتر گفتن ها نهایت یه هفته برات جذاب باشه بعدش با واقعیت ها روبه رو میشی

لطفا پستم منتشر بشه @niniyar

ای لک لک کم عقل ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز