2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 61423 بازدید | 458 پست

هنوزم نوجوونم ولی هیچوقت وارد گپای چرت و پرت نمیشدم

درسته کلی دوست خوب پیدا کردم ول نمیرفتم بهتر بود

توصیم اینه ک نرید یا میرید عکس ندید شماره ندید برای من مشکلی پیش نیومد ولی ذهنتون درگیر میشه بعدا

زبانمو. ادامه میدادم

و اینکه هنوزم نوجوونم و ۱۶ ۱۵ سالمه و سعی میکنم از زندگیم نهایت لذت ووببرم

یه دختر پر انرژی و شاد؛ خدایاشکرت بابت نعمتایی ک بهمون دادی💕 لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

- حتما در کنار درسم، یک مهارت یاد میگرفتم و دنبال کسب درآمد کوچک و پس انداز بودم

- بیشتر تفریح و لذت میبردم

- بیشتر مراقب پوست و بدنم میبودم

- شغل و هدف آینده ام رو بهتر انتخاب میکردم

- روی اعتماد به نفسم بیشتر کار میکردم

- بیشتر قدر خودمو میدونستم

- بیشتر کتاب میخوندم

مامانم نزاشت رشته ای که دوست داشتم و یه عمر براش خیال پردازی کردمو بخونم زندگیم به یک باره منفعل شد و تا الان که نزدیک سی سالمه هنوز نتونستم اون اتفاقو فراموش و یا جبران کنم انگار به یک باره ذوق و اختیار زندگی در من مرد

اگه برگردم حتما میرفتم پی دلم

یا دوران دبیرستان تجربی رو تو یه مدرسه دیگ میگذروندم

یا میرفتم انسانی نمونه

در هر صورت پیش دوستای راهنمایی نمیموندم چون برام بد شد

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

از زندگی لذت ببر، ی حرفه یادبگیر ک اگه با رشته تحصیلیت مشغول نشدی بتونی درإمد داشته باشی و آقا خودت باشی، رانندگی یادبگیر، و هیچوقت نزار ازت سواستفاده بشه، بنازمت تواین سن ک ب این چیرافک میکنی، تو دوره نوجوانیم....... موفق شو

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

من الان 21 سالمه ولی اگه قرار بود و میتونستم برگردم به دوران نوجونیم مثلا 15 یا 16 سالگیم، کمی بیشتر ریسک و خطر می کردم و انقدر محافظه کارانه رفتار نمیکردم، بیشتر از زندگی راحت و بی دغدغم لذت می بردم، انقدر غرق درس نمی شدم و کمی بیشتر تفریح می کردم با همسن و سالام عشق و حال می کردم، البته یه مقدار از این چیزا رو بخاطر محدودیت نمیتونستم انجام بدم اما الان که آزادترم و دارم یه شهر دیگه درس میخونم، حقیقتا خیلی لذت بخش نیست چون بنظرم هرچیزی ب موقعش قشنگه. تو این سن ادم کلا طرز فکرش تغییر میکنه و دنبال کار و آینده و پول دراوردنه

۱. کتاب تست درس تخصصیم ینی ریاضی رو کار میکردم و گول قیافه گرفتن بچه زرنگای کلاس و اینکه مامانم میگفت خواهرت نتونست ریاضیو بزنه توم نمیتونی گوش نمیدادم. ۲. پول میدادم به دو تا افغانی که خواهر ناتنی ام رو کتک بزنن 😄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز