عزیزم این که میگن پول خوشبختی میاره منم قبول دارم
ولی اون واسه وقتی که طرف اخلاق و خانواده درست و درمون و سالم عقلی و سالم اچتماعی باشه.اونموقع کنار اینها پول دارم باشه عالیه
نه این بنده خدا که اعتیاد داشته و باباش بهش پول رسونده و اینقدر لوس و از خود راضی که هنوز نه به بار نه به داره برات تعیین تکلیفم میکنه..
این ادم ها من زیاد دیدم.میگیرنت به بار خفت و بدبختی اخرشم میزارن تو تنگنا تا خدای نکرده خوپت بعد چند صباحی طلاق بگیری و هیچیم بهت نمیدن و این مملکتم همه چی بنفع مرده..اشتباه نکن کسی که پول داره الکی پول دار نشده دختر.جمع کرده و به این راحتی ها نمیاد به تو پولی بده.مادرشم که از الان گفته اوضاعش چیه...این ادم مریضه و از نظر خانوادش بخاطر اینکه از سر خودشون بازکنن و راحت بشن الان میگن ساپورتش میکنیم و اینا تا امثال شما سریع گول بخورن و بله بگن.بعدش اول بدبختیهاته ..اینا از تو زرنگترن...بنظرم اشتباه بزرگ زندگیت میشه نکن عزیزم.پول عالیه ولی سلامت روح و روانت عالی تره.من بیشمار ادم مثل این خانواده دیدم که اخر سرم دختره با هزار بدبختی جداشده و یه عمر پشیمونه..تازه برای ما طرف تو خیابون جردن تهران و اینا چقدر ملک املاک داشت واخر سرم دختره مجبور شد کوتاه بیاد وجدا بشه و هیچیم بهش ندادن..اینا فقط میخوان بگن بچمون سالمه و زنش بدن.بعدش که بد بختت میکنن.