2821
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263753 بازدید | 17202 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاخره دختر شما قدش چقدر شد؟ یه توضیح کلی میدی

دختر من آخرین دیفرلین سه ماهه رو پارسال اول مرداد زد قدش ۱۵۰ یود با سن استخوانی ۱۱/۵ . الان قدش ۱۵۵ هست سوماتروپین هم میزنه. هنوز پریود نشده

سلام ببخشید من هر بار آمدم سایت قفل بود استرادیول ۱۶ ک خییییلی بالا قشنگ معلوم نیمه راه بلوغ لک بین ...

سلام عزیزم خوبی؟من دو تا دختر ۶و۷سال ونیم دارم سن استخوانیشون رو دکتر گفته بالای دختر بزرگم سن استخوانیش ۹سال و دختر کوچکم ۸سال واینکه گفت کاری نمیخواد بکنی به خودت رفتن قدشون کوتاه میشه درصورتی که همه خانواده همسرم بلندن.واینکه دختر بزرگ اضافه وزن داره باید چه کار کنم؟میشه رو فرمول بزنی ببینم قدشون چقدر میشه؟وزن دخترم ۳۰کیلو قدش۱۲۱ و دختر گوچکم قدش ۱۱۴ وزنش ۲۱ هست

رفیق بی کلک مادر

دختر من آخرین دیفرلین سه ماهه رو پارسال اول مرداد زد قدش ۱۵۰ یود با سن استخوانی ۱۱/۵ . الان قدش ۱۵۵ ...

سلام گلم .. دختر شما بعد قطع امپول دیفرلین.. با هورمون ماهی چقدر رشد داره ؟

دوست عزیزم به هیچ عنوان برای مشکلاتتون تو گوگل سرچ نزنیدحتی بالا پایین بودن یه ایتم خون ازمایش رو می ...

بله درست میگید گوگل خیلی ادمو میترسونه دکترش گفته درمان نمیخواد فعلا اما خب ادم طاقت نمیاره همش سرچ میکنه

سلام ببخشید من هر بار آمدم سایت قفل بود استرادیول ۱۶ ک خییییلی بالا قشنگ معلوم نیمه راه بلوغ لک بین ...

ممنون عزیزم

به امید خدا

دخترم همیشه از همسناش بلندتر بود من فکر نمیکردم یه رپز غصه ی قدشم باید بخورم

البته بعد از ام ار ای که گفت ادنوم داره دیگه همه غم و غصه ها یادم رفته و به این فکر میکنم فقط

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز