2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 40541 بازدید | 355 پست

عزیز دلم تا الان خوب باهاش آشنا شدی از هر لحاظ اوکیه؟

ببین میدونم تو این دوره و زمونه پسری که این مقدار پول و ملک داشته باشه کمه

ولی حواست رو جمع کن همه چی پول نیست که بابتش از همه چیت بگذری وارزش خودتو بیاری پایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگه فقط باید به من توجه کنی از دختر لوس خوشم نمیاد منظورش این نیست هیچوقت نرو میگه کمتر برو

هنوز نه به باره نه به دار باخانوادت مشکل داره وای به حال اینکه بری تو زندگی ، رسما زندانی میشی

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

تورا بخدا دوستان اصلا راهنماییش نکنین اعصابم خورد شد تا صفحه ۴خواندم هرچی دوستان راهنمایی کردن بازحرف خودشومیزنه که پول حلال مشکلاته بعداً با مشاور درست میشه وووو...... بزارین راه خودشوبره آدمی که خوابه میشه بیدارش کردادمی که خودشو زده بخواب عمرا نمیشه بیدارش کنی

ایشون باید حتما سرش به سنگ بخوره تا متوجه بشه همه چی پول نیست توزندگی مشترک icon

میپرستمت اندازه تمام وجودم هرچند میدانم بهم نخواهیم رسید عشقم😭😓کاش میشد ازم دورمیشدی که عذاب نکشی کاش بی معرفت بودی ومیرفتی ۱۷سال به پای من نشستی دردت به قلبم 😓😓

پول نصف مشکلات رو حل میکنه

بله عزیزم حتما ازدواج کن پول میشه خانواده ت میشه شادیت میشه آرامشت میشه همدمت 😑😑😑

وقتی گوش نمیدی مجبوریم اینطوربگیم

میپرستمت اندازه تمام وجودم هرچند میدانم بهم نخواهیم رسید عشقم😭😓کاش میشد ازم دورمیشدی که عذاب نکشی کاش بی معرفت بودی ومیرفتی ۱۷سال به پای من نشستی دردت به قلبم 😓😓

به نظرمن مشاوره برو.بعدتصمیم درست بگیر..اینجا فضای مجازیه وماکاربرا براساس تاپیکت نظرمیدیم وشناختی ازطرف مقابلت نداریم..

ایشون گفتندرفت وآمد کن ولی کمتر برو..لابد دلیلی داره ومانمیدونیم..

مهریه زیاد وکم خوشبختی نمیاره ولی پشتوانه ی یک زنه درآینده..پس نمیشه چشم پوشی کرد

نظر پدر ومادرت درمورد ازدواج شما چی هست؟

من تاحالا فکر میکردم من پولکی هستم ،عزیزم من پاسخ هات رو خوندم واقعا کودک هستی ،ینی چی تفریحی مواد ؟؟؟ چنین چیزی تو علم وجود نداره .نذاره بری خونه بابات که ار اذیت و آزارهاش کسی خبر دار نشه.یه ذره تحلیل کن .

اگه اسم کاربریم رو میبینی پس باهام نانازی برخورد کن چون همین جوری هستم "دقیقا".

اینکه حالا جک و آیفون ،اگه بنزی بی ام و ایی خونه تو بورلی هیلزی بود حتما میگفتی بیا هرروز کتکم بزن یه جامو قطع کن .

اگه اسم کاربریم رو میبینی پس باهام نانازی برخورد کن چون همین جوری هستم "دقیقا".