2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
پسر رو دوست دارم برده چیه لاف از عروسی مجلل برام میزنه ولی میگه ما رسم نداریم مهریه بدیم و سلام

چند سالشه؟

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا اگه خودت بودی که با سر قبول میکردی بیا برو خودتو سیاه کن بدبخت من کی گفتم میخوام قبول کنم اگه ق ...

عیز دل خواهر قبول نمیکنه حتی اگه سرشم بره بخدا باهاش آینده نداری الان گرمی حس میکنی با یه دسته گل بزرگ و اینا خامش میشی ولی لطفا خواهرم این قضیه رو بیخیال شو لطفااا همه چی پول نیست زندگیت سیاه میشه فکر کن زیاد ولش کن تا وابستش نشدی

پسر رو دوست دارم برده چیه لاف از عروسی مجلل برام میزنه ولی میگه ما رسم نداریم مهریه بدیم و سلام

عروسی مجلل از رو چشم هم چشمی برای آبروی خودشونه نه تو عزیزم...حق رفت امدت گرفته مهریه هم که اون تعیین میکنه تنها نکته مثبتی که گفتی لباس و گوشی مارک و ماشین چینی بود...ارزون داری خودت میفروشی یعنی خونه بابات انقدر بده؟!

نمیدونم چرا پسرای اینجوری ب تور من نمیخورن انقدر دوست دارم دوست پسرم / شوهرم غیرتی باشن بهم امر و نه ...

نمیدونم چرا پسر نرمال و عادی به تور من نمیخوره هرکی میاد اینطوریه حالا چه پول داشته باشه چه نه

من کاری به اون کاربر ندارم ولی اینکه شما همچین عتیقه ای دلتو برده دلیل نیست بقیه هم عتیقه پسند نیست ...

متوجه نمیشه عزیزم خودتو خسته نکن

یکی رو میشناسم طلا فروشه یه ساختمان پزشکان داره ۶۰ ۷۰ تا واحد داره همه رو داده اجاره

گوشت توی فریزرش رو هم پدر زنش میخره یه پاپاسی خرج زنش نمیکنه همه رو روی هم جمع میکنه برا سر قبرش

تفریحی میکشید الانم منم بعضی وقتا قلیان میکشم اعتیاد دارم یعنی ؟

قلیان با مواد فرق داره مال تو اعتیاد آور نیس ولی مخدر خانه خراب کنه همه چیزشو میفروشه واسه موادم فدا میکنه موادم هرکی بگه ترک کرده اشتباه میکنه مواد ترک نمیشه بلکه دوزش بیشتر وبیشتر میشه آخرشم خونه خراب میکنه زندگی هارو

عیز دل خواهر قبول نمیکنه حتی اگه سرشم بره بخدا باهاش آینده نداری الان گرمی حس میکنی با یه دسته گل بز ...

پس دروغ میگن پول خوشبختی میاره؟

یعنی با مشاوره و روان شناس و زوج تراپی نمیشه ؟

به نظرت چرا من انقد کم شانسم هرکی میاد سراغم اینطوریه

عروسی رو چیکار یه روزه مهم زندگی تا آخره گلم ازت خواهش میکنم زندگیتو فدا نکن همجنسمیواسه خاطر همین میخوام خوشبخت بشی

قلیان با مواد فرق داره مال تو اعتیاد آور نیس ولی مخدر خانه خراب کنه همه چیزشو میفروشه واسه موادم فدا ...

تو سن 20 سالگی مامانش میگفت کم و پیش میکشید الان قسم میخوره نمیکشم خودمم باهاش بودم میدونم رفتار مشکوکی نداشت پس قضیه مواد مخدر به کل رفت کنار

عروسی مجلل از رو چشم هم چشمی برای آبروی خودشونه نه تو عزیزم...حق رفت امدت گرفته مهریه هم که اون تعیی ...

نه بابام اذیتم میکنه وگرنه تو خونه هیچی کم ندارم زبونش تلخه

پناه بر خدا چرا بعضیا اینطورین فیکه غلط میکنی بیای تاپیکم برو بیرون خب چیه خواستگار پولدار تاحالا بر ...

مگسای پولدار فقط دور شی قهوه ای مثل تو میگردن😐😂😂بابا دارن راه رو نشونت میدن چتههه

داری شوخی میکنی ؟؟؟؟هم مواد میزده هم مهریه کم میگه هم میگه اجازه نداری بری خونه پدرتپولش بخوره تو فر ...

شوخی شی الان چند ماه دارم رفتارای مزخرف بابامو تحمل میکنم سر این قضیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز