2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
نه بابام اذیتم میکنه وگرنه تو خونه هیچی کم ندارم زبونش تلخه

به نظرم به خاطر زبان تلخ زندگیتو خراب نکن

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

عزیزم این که میگن پول خوشبختی میاره منم قبول دارم

ولی اون واسه وقتی که طرف اخلاق و خانواده درست و درمون و سالم عقلی و سالم اچتماعی باشه.اونموقع کنار اینها پول دارم باشه عالیه

نه این بنده خدا که اعتیاد داشته و باباش بهش پول رسونده و اینقدر لوس و از خود راضی که هنوز نه به بار نه به داره برات تعیین تکلیفم میکنه..

این ادم ها من زیاد دیدم.میگیرنت به بار خفت و بدبختی اخرشم میزارن تو تنگنا تا خدای نکرده خوپت بعد چند صباحی طلاق بگیری و هیچیم بهت نمیدن و این مملکتم همه چی بنفع مرده..اشتباه نکن کسی که پول داره الکی پول دار نشده دختر.جمع کرده و به این راحتی ها نمیاد به تو پولی بده.مادرشم که از الان گفته اوضاعش چیه...این ادم مریضه و از نظر خانوادش بخاطر اینکه از سر خودشون بازکنن و راحت بشن الان میگن ساپورتش میکنیم و اینا تا امثال شما سریع گول بخورن و بله بگن.بعدش اول بدبختیهاته ..اینا از تو زرنگترن...بنظرم اشتباه بزرگ زندگیت میشه نکن عزیزم.پول عالیه ولی سلامت روح و روانت عالی تره.من بیشمار ادم مثل این خانواده دیدم که اخر سرم دختره با هزار بدبختی جداشده و یه عمر پشیمونه..تازه برای ما طرف تو خیابون جردن تهران و اینا چقدر ملک املاک داشت واخر سرم دختره مجبور شد کوتاه بیاد وجدا بشه و هیچیم بهش ندادن..اینا فقط میخوان بگن بچمون سالمه و زنش بدن.بعدش که بد بختت میکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صدرصد قبول کنیا حیفه بخدا از دست میرهخبر داری قحطی پسر اومده ممکنه آخرین پسر جهان باشه حتی یه زنجیرم ...

انقد خوبی داره که به دلم نشسته قیافش همه چیزش

پناه بر خدا آخه چرا راحت اتهام فیک بودن میزنید

مگه من گفتم سریع بله رو گفتم میگم اگه امیدی بود درست شه نامزد میکنیم میبرمش مشاوره اگرم درست نشد تو ...

هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه ما ندیدیمش پس قضاوت نمیکنیم هر طور خودت صلاح دونستی و اینکه بنظرم از چند نفر که باهاشون صمیمی مثل مامان کمک و راهنمایی بگیر🤍🌱

لعنت به عاشق شدن(((:

عروسی رو چیکار یه روزه مهم زندگی تا آخره گلم ازت خواهش میکنم زندگیتو فدا نکن همجنسمیواسه خاطر همین م ...

قربونت هرکی شاید من بود تا الان سرشو برمیداشت فقط فرار میکرد میرفت من نمیدونم چجوری تا الان زنده موندم

دختر برای اون کم نیست پس چرا فقط به من چسبیده منم نمیخوام به این زودیا زنش بشم

چرا اتفاقا برای کسی که لاف پولداریش با پراید سمند و خونه ی ارثی پایین شهره سابقه ی اعتیادم داشته مهریه هم نمیده حالا حالا ها ببوگلابی مناسبی پیدا نمیشه

انقد خوبی داره که به دلم نشسته قیافش همه چیزش پناه بر خدا آخه چرا راحت اتهام فیک بودن میزنید

اخلاقش خوبه آخه؟

میدونی اخلاق چقدر مهمه؟

این آدم محدودت میکنه خیلی

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

پس دروغ میگن پول خوشبختی میاره؟یعنی با مشاوره و روان شناس و زوج تراپی نمیشه ؟به نظرت چرا من انقد کم ...

عزیز جان سنت کمه بذار از تخم دربیای دو روز بری تو جامعه کیس خوبم پیدا میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز