2777
2789
عشقم نا امید نباش یکم به خودت برس از لحاظ روحی و جسمی .بعد دوباره شروع کن. من خیلیا بامن منفی شدن ام ...

فقط ی بسته دیگه جنین دارم عزیزم

اگر اینم نشه واقعا شرمنده میشم پیش شوهرم هرچند اون اصلا ناراحتی نمیکنه وچییزی نمیگه

ولی خودم خیلی اذیت شدم

بازم توکل بخدا 

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم نا امید نباش یکم به خودت برس از لحاظ روحی و جسمی .بعد دوباره شروع کن. من خیلیا بامن منفی شدن ام ...

دوست گلم من میخوام برم مرکزدولتی چون دکترخودم گفت8تومن میشه ولی مرکزدولتی گفت بیشترهزینه داروهاته 2/5-3تومن میشه.توروخدا خیلی درد داره عملش؟من کم طاقتم بعدای یوای که اومدم خونه روزاول رفتم دستشویی نزدیک بودبالابیارم وبیهوش شم ازدرد

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
الان باز باید برری 12تومن بدی؟؟؟؟؟چرا انقدر سخت شده بچه دار شدن 😢😢😢

ی بسته جنین دارم برامـ انتقال بدن

ولی اگه اینبارهم انتقال بدم و منفی بشه چون دیگه جنین ندارم باید از اول شروع کنم ووبعله دوباره اینقدرـباید هزینه کنم

فقط ی بسته دیگه جنین دارم عزیزم اگر اینم نشه واقعا شرمنده میشم پیش شوهرم هرچند اون اصلا ناراحتی نمی ...

عزیزم انشاالله جفتمون زوده زود باردار میشیم تیکر میزنیم😍😍😍😉

ی بسته جنین دارم برامـ انتقال بدن ولی اگه اینبارهم انتقال بدم و منفی بشه چون دیگه جنین ندارم باید ا ...

دوست گلم میشه بگی خیلی درد داره بعدعمل؟😢😭😭من بدنم کم طاقته بعدای یوای روزاول رفتم که دستشویی کم مونده بودبیهوش شم

شاید همین بسته آیندتونو تغییر بده. ساده نگذر ازش

شوهرم دید اینقدر اڋیت شدم گفت بذار چند وقت بگذره بعد دوباره ادامه بدیم

۳۰ اردیبهشت جوابمـ منفی شد

کدوم مرکز انجام دادی؟ تهرانی؟ آخه منم باید آی وی اف کنم. تحرک کم همسرم و تنبلی خودم دلیلشه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
تنبلی تخمدان شدید مورفولوژی ۴% همسرم ی بسته دیگه یعنی سه تا جنین دارم

ایشالله بزودی باردارشی عزیزم دعات میکنم,هزینه داروهات چقده شد؟چندتاامپول دقیقا وضعیت ماهم عین شماست