2777
2789
عزیزم انشاالله جفتمون زوده زود باردار میشیم تیکر میزنیم😍😍😍😉

ان شالله خدا کنه

اگه باردار بشم خیلی از مشکلات زندگیم حل میشه.ان شالله خدا به همه خانمای منتظرا این هدیه زیبا رو بده...

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
شوهرم دید اینقدر اڋیت شدم گفت بذار چند وقت بگذره بعد دوباره ادامه بدیم ۳۰ اردیبهشت جوابمـ منفی شد

عزیزم ببخشیدهزینه داروهات چندشد؟منم میکرو میشم هیلی درد داره بعدعمل؟من بدنم کم طاقته.😔😔

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دارو میدن به زوجین . بعد آمپوللارو شروع میکنن. از روز پریودی. البته من دقیق نمیدونم چه روزایی آمپولا رو شروع میکنن تقریبی میگم. بعد از روز هفتم یک روز در میون باید بریم و سونو بدیم تا ببینن کی تخمکا آمادن که درشون بیارن. معمولا حدودای دوازدهم تا چهاردهم پریودی میشه 

ان شالله خدا کنه اگه باردار بشم خیلی از مشکلات زندگیم حل میشه.ان شالله خدا به همه خانمای منتظرا این ...

ایشالله که حل میشه عزیزم توکلت بخداباشه

ایشالله بزودی باردارشی عزیزم دعات میکنم,هزینه داروهات چقده شد؟چندتاامپول دقیقا وضعیت ماهم عین شماست

مرسی عزیزکم

نزدیک ۶ یا ۷ تومن پول داروهام شد، البته دکترم چون بیمارستان خصوصی بود میگفت از دلروخانه خاصی بگیر و چون داروها خارجی بود گرون شد 

امپول خیلی زدم برای پانکچر شاید نزدیک چهل تا زدم مثل سینال اف، ستروتاید و دکا

قبل انتقال هم ی امپولوسینافکت زدم با قرصای مختلف

این وسط درد خاصی یست ولی بعصیا آمپولا اذیتشون میکنه ممکنه حالت تهوع یا سردرد یا... داشته باشید بعصیام هیچ مشکلی ندارن. یه عده هم از زیاد شدن تخمکا شکمشون بزرگ میشه آب میارن. مثل بنده. و مجبدریم بعد از همل تخمک کشی ۳ ماه صبر کنی تا  رحم به حالت اول برگرده و بعد جنینارو انتقال بدن

عزیزم ببخشیدهزینه داروهات چندشد؟منم میکرو میشم هیلی درد داره بعدعمل؟من بدنم کم طاقته.😔😔

ن درد نداره عملش من چون امپولام رو اشتباهی یعنی زیاد زدم، هایپر شدم یعنی تخمدان هام بیش از حد فعال شد و بعد عمل یکمی دل درد مثل پریودی داشتم و باید مواڟب میبودم یبوست و تفخ نگیرم چون ممکن بود شکمم اب بیاره

ولی اگر داروهارو درست استفاده کنی هیچ مشکلی نیس روز اول و دوم بعد تخمک کشی ممکنه یکم دل درد داشته باشی چون رحم دستکاری میشه ولی کمه نگران کننده نیس

روز انتقال هم، خود انتقال جنین دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه زود تموم میشه چیزی نمیفهمی

مرسی عزیزکم نزدیک ۶ یا ۷ تومن پول داروهام شد، البته دکترم چون بیمارستان خصوصی بود میگفت از دلروخانه ...

اهان چقده زیادشده هزینه ات طفلی.وبعدبالین همه امپول چندتاتخمک داشتی؟وجنین؟هه من ماه قبل که ای یوای شدم 8تاسینال اف ومنوتروپین6تازدم سرهم 2تافولی داشتم.😔کاش ایرانی بدن برامن داروکه قسمتی ازهزینه رو بیمه تکمیلی بده 

روز عمل بیهوش میشیم و چیزی حس نمیکنیم که بخواد درد داشته باشه. ولی بعصیا بعد از بهوش اومدن یک شکم درد دارن. مثل من . به بعد از یکی دوساعتخوب میشید. اگرم زیاد بود مسکن میزنن . در کل جای نگرانی نداره. اصلا جایی رو پاره نمیکنن یا بخیه .

اگر مثل من هایپر بشید خدایی نکرده

جنین هارو فریز میکنن و سه ماه بعد انتقال میدن ولی اگر همه چیز اوکی باشه سه یا چند روز بعد فرش انتقال میدن جنین هارو

و هر چند تا جنین تشکیل بشه تا سه تا رو انتقال میدن و بقیه رو فریز میکنن

ن درد نداره عملش من چون امپولام رو اشتباهی یعنی زیاد زدم، هایپر شدم یعنی تخمدان هام بیش از حد فعال ش ...

اره انتقال میگن راحته,ببخشیدمثلابعدای یوای که ادم یه روز درد داشت درد پانکچر چندبرابراونه؟میخوام خودمواماده کنم. من سنم هم کمه.ولی کل موهام داره میریزه باداروها خداسرهیشکی نیاره ایشالله خدابه ماهم بچه بده.

اهان چقده زیادشده هزینه ات طفلی.وبعدبالین همه امپول چندتاتخمک داشتی؟وجنین؟هه من ماه قبل که ای یوای ش ...

۱۴ تا تخمک 

۶ تا جنین

بنظر منکه داروهای ایرانی بهتر بود

من چقدر الکی پول برای قرص استرادیول خارجی دادم ولی اندومترم رشد نکرد چند روز ایرانی خکردم سریع خوب شد. البته بازم بستگی ب دکتر داره و بیمه بخشی از این هزینه هارو میده گلم

و اگر از این طرحهاییی ک بعضی مراکز دارن ک تخفیف میدن استفادا کنید خیلی خویه

اگر مثل من هایپر بشید خدایی نکرده جنین هارو فریز میکنن و سه ماه بعد انتقال میدن ولی اگر همه چیز اوک ...

اهان ممنون عزیزم, ایشالله به حاجت دلت برسی برای مامان شدنت 5تاصلوات به نیت5تن فرستادم ایشالله حاجترواشی.ممنونم که باحوصله سوالاموجواب میدی,من ازدکترم که خیلی خوبه پرسیدم کجابرم میکرو گفت برو دولتی برای هزینه اش اونجا خوب انجام میدن تیمی هست براهمین اونجارفتم برام ازمایشات وپاپ اسمیرنوشته فعلا

بعد هم که سه چهار روز بعد از عمل میگن بیایید واسه انتقال. روز انتقال میرید سرحال و خوشحال.دراز میکشید رو تخت اون چیز که واسه پاپ اسمیر میزار ن  توبدن اسمش یادم رفته. میزارن یکم ممکنه اذیت شید. بعد جنینای خشگلو تا تلویزیون نشونتون میدن بعد خیلی راحت  انتقالشون میدن ینی با یگسرنگ تزریق میکنن. بعدم یکی دوساعت دراز کشیدا میمونید و بعدش میرید خونه

۱۴ تا تخمک  ۶ تا جنین بنظر منکه داروهای ایرانی بهتر بود من چقدر الکی پول برای قرص استرادیول ...

اره دیگه همون جارفتم. برام گفتن ماپول چندانی نمیگیریم بیشترپول داروهاته من میگم ایرانی بدن براهزینه هاش که حداقل یه بخشیش روبیمه بده. ندارم تواین اوضاع بدخوب