2789

اگر حس میکنید خودتون یا پارتنرتون توی رابطه از لحاظ رفتاری و عاطفی نرمال نیستید، ترس از وابستگی یا ترس از طرد شدن و از دوست نداشته شدن دارید... زیادی میچسبید یا زیادی فاصله میگیرید... بخونید.

کتاب راجع به ۴ نوع دلبستگی توضیح میده

دلبستگی ایمن

دلبستگی اجتنابی

دلبستگی اضطرابی

دلبستگی آشفته

اصلا روانشناسی زرد نیست و نسبت به مشکلات رابطه احساسیتون آگاهی پیدا میکنید و به رفتار دیگران هم دید خوبی پیدا میکنید

راستی فکر میکنم اگر نی نی دارید هم با خوندن این کتاب میتونید تا حدی به آینده عاطفی و احساسیش کمک کنید. چون این اختلال ها تو کودکی و به خاطر رفتار پدر و مادر به وجود میاد

اسم کتاب: آدم امن رابطه کیست

نویسنده: دایان پول هلر

از همین نویسنده یه کتاب دیگه هم هست به اسم دلبستگی. اینم دارم میخونم خوبه. موضوع هر ۲ کتاب همین ۴ نوع دلبستگیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کتاب آدم امن رابطه کیست برای شما مناسب است اگر

احساس میکنید خودتان یا یکی از عزیزانتان در یک الگوی معیوب ثابت گیر کردهاید و نمیتوانید ارتباطی عمیق با دیگران برقرار کنید.

دربارهی نظریهی دلبستگی اطلاعاتی دارید اما میخواهید عمیقتر به این مبحث وارد شوید.

به دنبال شریکی امن میگردید که بتوانید با او رابطهای سالم بر پایهی دلبستگی ایمن بنا کنید.

متن از کتابراه

من دقیقا الان درگیر یجور رابطه احساسی و وابستگی عاطفی هستم البته دوست همجنس خودم اصلا نمیدونم چکار ک ...

درک میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

تشکر،درمان سخته چون بدن چندده سال به یک سری احساسات و افکار و باور ها شرطی شده اما باز آگاه شدن به م ...

اتفاقا محتوای این ۲ تا کتاب در عین حال که واقع گرا و منطقیه، منو دلگرم کرد،

اتفاقا معتقده که این نوع دلبستگی بخشی از شخصیت ماست و قرار نیست ازش خجالت بکشیم و سرکوبش کنیم. اصلا دلبستگی نا ایمن رو به عنوان اختلال نمیشناسه، ولی با دیدی که نسبت به خودمون پیدا میکنیم، آگاه میشیم که با چه جور آدمی بهتره وارد رابطه بشیم.

یا اگر با کسی تو رابطه هستیم که این دلبستگی نا امن رو داره، چطور باهاش رفتار کنیم که نه اون شخص اذیت شه نه خودمون.

اگه هر ۲ طرف آگاه بشن ، کیفیت رابطه خیلی بهتر میشه.

من دقیقا الان درگیر یجور رابطه احساسی و وابستگی عاطفی هستم البته دوست همجنس خودم اصلا نمیدونم چکار ک ...

به نظرم بخون این کتابو. بیشتر برای رابطه عاشقانه هست ولی فکر میکنم رو روابط غیر عاطفی هم تاثیر داره. مخصوصا که این احساس رو داری که ترک شدی... به کارت میاد