سلام. یک ماهی هست که رفتم سنو و آب دور بچه کم شده. ۶ شده. کسی بوده مشکل منو داشته باشه و بچه اش سالم بوده باشه؟ میگن ۵لیتر مایعات کمه. مایعات هم مصرف میکنم.
شما دیدی کسی این مشکلو داشته باشه یا خودتون داشتید؟
اره عروس عمه ام داشت با استراحت مطلق و مایعات زیاد خوردن بچه شو هفته ی 39سالم به دنیا اورد
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تستی که نشون بده کلیه بچه سالمه یا مشکل دیگه نداره برا آب جنین.
خب خیلی دکتر منو ترسوند که کلیه بچه ممکنه مشکل داشته باشه یا مشکلات دیگه. یعنی واقعا از دلنگرانی داشتم دق میکردم یه مدت. چون تو شکمت هم هست بچه نمیدونی سالمه یا نه.
خب خیلی دکتر منو ترسوند که کلیه بچه ممکنه مشکل داشته باشه یا مشکلات دیگه. یعنی واقعا از دلنگرانی داش ...
منم خیلی نگران بودم منتها برای سونو گرافی رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت وضع انقدرام بد نیست. من ماه آخر بودم خیلی سخت گذشت ولی خداروشکر سالم بود. شمام نگران نباش چون استرس زیاد باعث میشه نی نی تو شکمت پی پی کنه. این خیلی بدتره
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
منم ماه آخرم. آبت چند بود؟ سعی میکنم استرس نداشته باشم. شما چند هفته به دنیا اوردی؟
من هفته سی و هشت. واقعا یادم نمیاد عزیزم میخوای دکتر سونو گرافی تو عوض کن من سر این قضیه در عرض دو روز سه بار سونو رفتم. ولی دکتر آخر دستگاهش پیشرفته تر بود خیالمو راحت کرد
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊