2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

546 بازدید | 40 پست

سلام. یک ماهی هست که رفتم سنو و آب دور بچه کم شده. ۶ شده. کسی بوده مشکل منو داشته باشه و بچه اش سالم بوده باشه؟ میگن ۵لیتر مایعات کمه. مایعات هم مصرف میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نگرانم. هفته ۳۴ هستم.

من پارسال دقیقا اردیبهشت همین جوری بهم گفتن آب دور بچه کمه فقط مایعات بخور و هندوانه و به پهلو چپ دراز بکش. استرس نداشته باش و مراقب حرکات نی نیت باش. انشالله صحیح و سالم میاد بغلت

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

ببین در روز تا خر خره مایعات بخور فقط واسه دستشویی از جات بلند شو به پهلو چپ بخواب

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خیلی نگرانم. هفته ۳۴ هستم.

نگران نباش مال یکی از فامیلای ما کم بود با خوردن اب زیاد و سروم زدن تا سی هشت نگه داشتن بچه رو الانم بچه از دیوار راست بالا میره 

التماس دعا

من هفته ۲۷ رفتم .گفت ۱۰ ونیم..گفت خوبه ولی مایعاتتو بیشتر کن..البته من خیلی کم استفاده میکردم مایعات..شاید روزی سه لیوان😐از اونروز دارم روزی ۴ لیتر میخورم.یعنی ۱۶ لیوان..😐انشالله که حل شده..😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نگران نباش مال یکی از فامیلای ما کم بود با خوردن اب زیاد و سروم زدن تا سی هشت نگه داشتن بچه رو الانم ...

چه خوب. دکتر بهم گفته هفته ۳۶ ختم بارداریته احتمالا. ایشالا مال منم ختم به خیر بشه. خیلی دعام کنین

من هفته ۲۷ رفتم .گفت ۱۰ ونیم..گفت خوبه ولی مایعاتتو بیشتر کن..البته من خیلی کم استفاده میکردم مایعات ...

دوباره سنو نرفتی؟ چک کن که مثل ما نشی خدای نکرده. منم از هفته ۲۸خیلی میل به اب نداشتم. بیشتر گشنم میشد

من پارسال دقیقا اردیبهشت همین جوری بهم گفتن آب دور بچه کمه فقط مایعات بخور و هندوانه و به پهلو چپ در ...

عزیزم. آب چند بود عددش؟هفته چندم بودید؟  با استراحت درست شد یا تا اخرش همین جوری موند؟