2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سنوگرافی عزیزم

عزیزم منم سونو رفتم منظورم باچه علامتی نشون میدن انگلیسی 

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
AFI

ممنونم باید چه شماره ای باشه خوبه؟

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
دکتر چشاشو بست هرچی رسید گفت بهم. اینجور بچه ها مشکل ذهنی دارن و فلج به دنیا میان و به دنیام بیان رش ...

سلام نرگسی جون

لطفا بخاطر خدا بیا یه خبر بده؟؟ منم شرایط تو رو دارم. دیروز گفتن بهم از دوقلوهام یکیشوم  مایع امنیوتیک کمه و رشدش کمه. دارم دق میکنم‌. میگردم دنبال تاپیکهایی که شرایط منو داشتن. لطفا بیا بگو چی شد بچت بسلامتی و بی مشکل بدنیا اومد؟ واقعا مایعات تاثیر داره؟؟؟ بهم زمان داده دوبره سونو بدم. خیلی نگرانم

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا»    «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا»          «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی»    «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»
سلام نرگسی جون  لطفا بخاطر خدا بیا یه خبر بده؟؟ منم شرایط تو رو دارم. دیروز گفتن بهم از دوقلوه ...

سلام عزیزم. اصلا نترس. من خدا رو شکر بچه ام سالم سالمه با اینکه خیلی منو ترسوند دکتر احمق. تا ماه نه داشتم سکته میکردم از ترس.

خوردن آب زیاد موثره در بیشتر موارد. ماه چندی؟

سلام نرگسی جون  لطفا بخاطر خدا بیا یه خبر بده؟؟ منم شرایط تو رو دارم. دیروز گفتن بهم از دوقلوه ...

این تایپیکمو بخون. کامل توضیح دادم چی شد.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2675634/روزی-که-دکتر-بهم-گفت-بچت-فلج-میشه