2777
2789

.من اهنگ باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست.تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست.

من دلم میخواد یه بار دیگه برگردیم ب شب خواستگاری ک عشقم هی انگولکم میکرد.میگفتم نکن زشته میگفت دیگه تموم شد زنمی.

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

آهنم تورو دوست دارم بابک جهانبخش

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری تو زندگی ادم هست ک دیگه تکرار نمیشه.هیچوقت شبی ک از در اومدن خونمون یادم نمیره.حتی قبلش زنگ زد شیرینی چی دوست داری.گل چی بگیرم.سوتی دادم شب خواستگاری.حتی یادم رفت بهش سلام کنم

اروم اروم توگوشم بگو که میمونی هرموقع میشنوم حالم دگرگون میشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

تو دوستی رفتیم مشهد..موقع برگشت تو اتوبوس آهنگ ...عشق یعنی وقتی که..دستتو میگیرم..مطمئن باشم که..از خوشی میمیرم😊

اولین بار دستمو گرفت😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اروم اروم توگوشم بگو که میمونی هرموقع میشنوم حالم دگرگون میشه

اخخخخ این اهنگو وقتی عشقم سرباز بود برام میخوند از پشت تلفن کارتی

وای...یاد اون دوران افتادم..همسرم برام این اهنگو فرستاده بود و من تا صبح که قرار بود بیاد شهرمون گوش دادم و بیدار موندم..

عشق دور..سیامک عباسی..دانلود کردم..دارم گوش میدم..اشکم سرازیر شد..خداخیرت بده 

قلبم ریخت...یاد اون زمان افتادم.....❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

عشق دورم

هرجا باشی من خودم رو میرسونم..

تا کنارت زندگیمو بگذرونم❤️❤️❤️❤️❤️

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

آهنگ معما معین

من و گنجشکا از گوگوش

سوغاتی هایده واقعا برام خاطره انگیزن کاش همه ب عشقشون برسن براما هم دعاکنین ب هم برسیم😢😍

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍