2777
2789
عنوان

با کدوم اهنگ حسابی یاد عشق و عاشقیتون میفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 46 پست
وای...یاد اون دوران افتادم..همسرم برام این اهنگو فرستاده بود و من تا صبح که قرار بود بیاد شهرمون گوش ...

اخخخخخخی اشکم دراومد.خیلی دوسش دارم.مام خیلی دور بودیم ازهم.سهممون از هم فقط دوری بود و دلتنگی

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخخخخخخی اشکم دراومد.خیلی دوسش دارم.مام خیلی دور بودیم ازهم.سهممون از هم فقط دوری بود و دلتنگی

باورت نمیشه بدنم یه حالتی بی حس شده دارم اون اهنگه رو گوش میدم و یاد تک تک لحظه هاش افتادم....❤️ خیلی ممنونم ازت

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
عشق دورم هرجا باشی من خودم رو میرسونم.. تا کنارت زندگیمو بگذرونم❤️❤️❤️❤️❤️

وای چه اهنگ قشنگیه منم دانش کردم

وای چه اهنگ قشنگیه منم دانش کردم

اره خیلی....❤️ 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
باورت نمیشه بدنم یه حالتی بی حس شده دارم اون اهنگه رو گوش میدم و یاد تک تک لحظه هاش افتادم....❤️ خیل ...

ای جان.حستو ب منم انتقال دادی.منم یاد اون روزا افتادم بدجور حتی الانشم ک ازم دوره و دوران عقدیم ولی دلم بدجور هواشو کرد

اخخخخ این اهنگو وقتی عشقم سرباز بود برام میخوند از پشت تلفن کارتی

الان کجاس مگه؟

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
با تمام آهنگ های شادمهر بی هوش میشم مخصوصا تقدیر..روز سرد..و آغوشتو به غیر من به روی هیشکی وا نکن😍

مث منی پس.

من یه مدت تو دوران دوستی اصلا ازش خبر نداشتم.نمدونسم کجاس اصلا.یه چشمم اشک یکی خون.این اهنگ تقدیر منو اروم میکرد.الانشم ک گوش میکنمش اشکم در میاد.فراموش نشدنیه