2777
2789
عنوان

با کدوم اهنگ حسابی یاد عشق و عاشقیتون میفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 46 پست
ای جان.حستو ب منم انتقال دادی.منم یاد اون روزا افتادم بدجور حتی الانشم ک ازم دوره و دوران عقدیم ولی ...

منم همسرم سرکاره اما نتونستم خودمو کنترل کنم و بهش پیام دادم❤️😢

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ آرامش عارف 😔

کنار تو فقط آروم می شم

پر از دلشوره ام هر جای دیگه

تو تقدیر منی بی لحظه ای شک

تو میخندی پر از لبخند می شم

تموم زندگیم خوش رنگ میشه

صدای پای تو ،تو خونه هر روز

واسه من بهترین آهنگ میشه

تو که باشی همه دنیام شبیه آرزوم میشه

روزای سرد تنهایی تو که باشی تمام میشه

چقدر خوشبختی نزدیک کنار من که راه میری

از این دنیا رها میشم ،تو که دستامو میگیری

تو که خوشحال باشی خوب خوبم

دیگه از زندگی چیزی نمیخوام

حالا که دست تو ،تو دستما

چه فرقی میکنه کجای دنیام

با عشق تو همه دنیا به چشمم

پر از تصویر های خوب و شاد

به شوق بودنت حالا خدا هم

به من یک قلب عاشق هدیه داده

فقط علیرضا طلیسچی😍نمیدونم چراانقدددد دوسش دارم

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

چند دفه گرفتمت امابازم قط کردم نمیدونی چند دفه امروزمو لعنت کردم نمیدونی تولدت چ حالیو رد کردم...ب خودم بد کردم....

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

حواسم از خیال تو پرت نمیشود چرا..چرا همیشه روبرویی....

من یه مدت تو دوران دوستی اصلا ازش خبر نداشتم.نمدونسم کجاس اصلا.یه چشمم اشک یکی خون.این اهنگ تقدیر من ...

شهر خودمون.ما یه شهر دیگه ایم

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
منم همسرم سرکاره اما نتونستم خودمو کنترل کنم و بهش پیام دادم❤️😢

اره منم بهش زنگ زدم میگه دیوونه چرا گریه میکنی

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
اره منم بهش زنگ زدم میگه دیوونه چرا گریه میکنی

عزیزمممم😍😍😍😍