2821
2789
عنوان

از زن دوست نامزدم بدم میاد

4178 بازدید | 52 پست

بچه ها تازه دو ماهه نامزد کردم

قرار گذاشتیم با دوستش و زنش بریم بیرون خیلی حالم گرفته شد

بنده خداها گناهی ندارنا

نمیدونم یجوریم

خیلی لاو میترکونن و اون خانم یه حالت خیلی گرمیه

نمیدونم درکم میکنین یا نه ولی لوسه

سر هر چیزی جیغ جیغ میکنه و میگه چندشم میشه میترسم عَهههههه(جیغ نازک)

یا مثلا خیلی عشوه میاد و ناز میکنه و با ناز صحبت میکنه

من تازه عروس ازین کارا نمیکنم هرکی ندونه انگار ما چندساله ازدواج کردیم بچه هم داریم

همش میگم نکنه شوهرم دلش بلرزه و خودمو با اون مقایسه میکنم هرچند چیزی ازش کم ندارم میگم نکنه اون رفتار مد نظرش باشه

وو خیلی شنیدم که این رفتار خیلی مورد پسند پسراس ولی نمیخوام نقش بازی کنم

البته تو خلوت و تنهاییامون که میریم بیرون میچرخیم منم اون انرژیمو نشون میدم ولی اون جلو همه همینه

شوهرمم فقط به رفتاراش میخنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه که شوهرتو تو کمد قایمش کنی اخه

باید ذاتش خوب باشه

کانال فاال تو تلگرام و روبیکا falfatima ✨🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

با اینا نرو بیرون رو مختن تا اخر جمع

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

اتفاقا خیلی از مردا از این حرکات بدشون میاد

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من اصن تحمل اینجور زنا ندارم

دوست عزیزی که میخوای اعصاب مارو خورد کنی، باید بهت بگم که اصلا حوصله و اعصابی نداریم که خورد بشه انقد به خودت فشار نیار میترکی.

رفت وآمد کم کن روی اعتماد بنفست کار کن

اونم زن هرجایی بوده عقده توجه داشته وگرنه مگه میشه یه نفری که با فرهنگ با شعور باشه اینقدر جلف سبک بازی در بیاره

فرزند ایران و جان فدای، میهن🦁❤️

اه حال منم بهم خورد وای به حال تو...

بگو ببخشی عزیزم ولی دوست ندارم باهاشون بریم وایب منفی میگیرم...

بگو دوست دارم باهم باشیم خودمون دوتایی انشاالله در اسرع وقت با کسایی که هم تایپمون باشن بیرون میریم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز