2821
2789
عنوان

از زن دوست نامزدم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست

اون یه تیکه اخر💀

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتار اون خانم زشته که هنوز نمیدونه کجا باید لوند بازی در بیاره ، کجا باید حد و مرز بزاره و باشخصیت رفتار کنه ، نشون دهنده اینه که اون حدومرزی نداره نه اینکه شما مشکلی داری

فکر میکنم زیادی حساسی و همون بخاطر تازه عروس بودن

چرا باید زده بشه؟

وقتی تو رو انتخاب کرده یعنی رفتار تو مورد پسندش بوده

کی گفته همه پسرا یه جور دوست دارن

بعدم کسی که بخواد با یه عشوه دلش بلرزه رو باید با اشغالا بذاری دم در

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

یه سریا درونگران یه سریا برونگران

فکر نمیکنم مرد سالم از عشوه زن دوستش واسه دوستش دلش بلرزه

بد به دلت راه نده نقشم بازی نکن خودت باش حتما انقدر جذاب بودی که الان باهمین

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
وقتی اذیت میشی باهاش رفتوامد نکن

به چه بهانه ای رفت امد نکنم

دوست بچگیشه قبل منم باهاشون در ارتباط بوده خودش و خانومش ادمای خوبین ولی خب این حسه واقعا اذیت کنندس

یه بار میتونم بگم نمیام حالم بده دومین بار بگم فلان جام درد میکنه تا اخر که نمیتونم بهونه بیارم

ازون روز اونقدر حالم گرفته شده این سایتم که درست حسابی نمیاره نمیتونم درد دل کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز