2821
2789
عنوان

از زن دوست نامزدم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست
من بودم رفت و آمد نمیکردم باهاش و ناز خودمم بیشتر میکردم هرچند ناز اضافه چندشه ولی این خانوم هم ...

زنی که انرژی زنانه داشته باشه پیش همه لونده ن فقط شوهر. کسی ک فقط پیش شوهر عشوه بیاد فیکه عشوه هاش کاملا و غیرعادی

چقدر حسودی

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینجوریم شوهرمم البته عقدیم اونم میگ خوشم نمیاد جلو بقیع اینجوری باشیم یا عشق و علاقمونو جلو ...

اخی عزیزم به سلامتی

نه ما فعلا صحبت خاصی نکردیم در این باره میترسم بفهمه ضعف دارم

یا داره نخ میده که با این حساب که شما تعریف کردی داره طناب میده یا واقعا مدلش این طوریه و ادا نمیاد یا واسه خودنمایی یا خیلی راحته و برونگراست این خنده شوهرت هم بستگی داره شوهر اون چه واکنشی داره مثلا اون شوهرش مثل ماست نماسیده بشینه نگاه کنه و شوهرت هر هر کر کر خب دیگه برداشت خوبی نمیشه ازش کرد استاتر جان یک هشدار بببین ما تو منطق میگیم استنتاج بهترین تبیین درسته یعنی آقا هر احتمالی که تو مغزت راجب موضوع پیش اومده هست رو تو کاغذ بنویس بعد احتمال هر کدوم که کم بود خط بزن تا متوجه بشی بهترین احتمال کدومه و اینکه خیلی بخوای همسرت رو محدود کنی یا گیر بدی نتیجه عکس داره و ازت زده میشه خودتو با هیچکس مقایسه نکن شاد باشید

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

مثلا یه زنبوری اومد نشست رو بشقاب اونقدر سر صدا کرد بعد که زنبوره هم رفت حتی میگفت بشقابه زنبوری شد ...

شاید واقعا خنگه...نمیدونستم خنگ و مونگول بودن جذابیت حساب میشه😐پسری که از دختر خنگ خوشش میاد بهره هوشی پایینی داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز