2821
2789
عنوان

از زن دوست نامزدم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 52 پست

خب این یه فکت هست که ۵۰ درصد افراد از ما خوششون میاد و ۵۰ درصد دیگه بدشون میاد متاسفانه تو جزو دسته دومی که دست خودت نیست و دوسش نداری و یا ممکنه حس زنانه ات داره بهت هشدار میده خب به هر حال اگه دوسش نداری سعی کن رفت و امد و به حداقل برسونی و مثلا با یکی دیگه بیرون برین یا دوتایی سینما برین شهربازی برین خلاصه واسه خودتون وقت بزارین بیشتر هم خوش میگذره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چیزا ذاتیه نمایشی نیست

توهم شوهرت قطعا پسندت کرده ولی کلا مردا ازون دسته زنا خوششون میاد شاید بعضیا هم اروم کلا سلیقه هست تو عمقش نرو با کسی ک فازت برو

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

کمتر با اونا رفت و آمد کن تو هم سعیتو بکن کمی بیشتر واسه شوهرت لوندی کنی

توی جمع های دونفره خب انرژیم رو نشون میدم ولی حتی جلوی مامانمم روم نمیشه

نامزدمم میگه تا روز خواستگاری نمیدونستم ناز داری توام

ولی چه بهونه بیارم؟میترسم بفهمه حساس شدم

فکر میکنم زیادی حساسی و همون بخاطر تازه عروس بودن چرا باید زده بشه؟ وقتی تو رو انتخاب کرده یعنی ر ...

نمیدونم شاید واقعا زیادی حساسم این موضوع برای عیده و هنوز تو ذهنمه یه سری وقتا اونقدر فکر میکنم یهو سرد میشم

هی میگم رفت امد کم تر ولی این اقا فبل منم دوست بودن باهم خداروخوش نمیاد

بعد نمیخوام ضعفمم بفهمه

دیگه باهاشون بیرون نرو مثلا چیکار میکنه؟

مثلا یه زنبوری اومد نشست رو بشقاب اونقدر سر صدا کرد بعد که زنبوره هم رفت حتی میگفت بشقابه زنبوری شده فلان

فقط این نیستا من بیست تا مورد دیدم

اگه فقط یدونه باشه میگم خب میترسه ولی کاملا وایب فیک بودن میده یا بعضی وقتا بچگونه صحبا میکنه بعضی وقتا میزنه به خنگی بعضی وقتا قهره

اعتماد به نفست کمه ها .

چکار به اون داری

اون خودشه

تو هم خودت باش

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

من بودم رفت و آمد نمیکردم باهاش

و ناز خودمم بیشتر میکردم

هرچند ناز اضافه چندشه

ولی این خانوم هم یکم زیادی راحته جلوی نامزد تو عشوه میاد

اگه مدلشه ک خب غیر عادیه

یا دنبال توجه

عشوه و لوندی یه دختر یا خانوم خوبه ولی من شخصا دوست ندارم پیش پارتنر دوستم عشوه اضافه بیام

Clocks show time, and time shows People...!

یبار با اون بنده خدا بیرون رفتی صد بار راجبش تاپیک زدی😂 خب رفت و امد نکن کسی اجبارت نکرده ک

عزیزم بخدا مشکل از سایته هی میزنه خطا یا بعدا بارگذاری میشه میبینم چندتا اومد بیرون

خودمم خسته شدم والا😂

منم همینجوریم

شوهرمم البته عقدیم اونم میگ خوشم نمیاد جلو بقیع اینجوری باشیم یا عشق و علاقمونو جلو همه نشون بدیم😐ولی تو خلوتمون دیگ راحتیم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز