2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181673 بازدید | 313 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونی چه بلاهایی سر من اوردن ، جالبه اونقدر بد قیافه بود و هست که خود مادرشوهره میگفت مهم اخلاقه ! ...

نامزد سابقتم بد بود؟ چرا جدا شدی

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

کم سلیطه بازی در بیار مگه کسی به تو گفت جمع کنی نشستی سر جات دیگه غر چی رو میزنی دقیقا الان

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

چون فامیلی باهات راحتن

منم جاریم از اقوام مادر شوهرم هستن من غریبه اصلا روشون نمیشه به من کاری بگن اما به اون بنده خدا خیلی امر و نهی میکنن البته من خودم در حد متعادل همکاری میکنم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

🔴🔴🔴🔴🔴🔴عزیزم امیدوارم پیامم رو بخونی🔴🔴🔴🔴🔴

هیچ کس به این نکته که ممکنه در گذشته مادر شوهرت چقدر به جاریت ظلم کرده باشه اشاره نکرد .

ببین همون طور که گفتیم مادرشوهر شما خیلی پر رو هستند ، هر بهانه ای بیاری منتظر می مونه تا شما بری و بشوری . دقیقا به همین علت هست جاریت به بهانه بچه خونه مادرشوهر رو ترک می کنه . تازه باتوجه به اینکه توی یک ساختمان با اون هاست احتمالا مثل یک کارگر کار کرده قبلاً ، برای همینه الان از طرف شستن دریغ می کنه وگرنه کسی این قدر بخیل نیست

تو نباید با جاریت بد بشی، مشکل مادر شوهرت هست که باید ادبش کنی ، کاری که جاری شما به عنوان یک زن فهمیده داره انجام می ده.

تا می تونی موقع وعده خونه اش نرو ،مدام خودت رو سر شلوغ جلوه بده ،اگر دانشجو هستی بگو درس دارم بلافاصله باید بعد از شام بریم ، کارم می مونه کلی کار دارم و سریع از خونه برین. اما در کل زمان وعده ها نرو

بخدا جاری شما زن خوبیه و قدیم از شما بیشتر بهش ظلم شده . من امثال مادرشوهر شما رو خوب میشناسم

از این ب بعد وقتی میری خونش مث ی مهمون رفتار کن از جات تکون نخور

تا بفهمه چ خبره چقدر پررو هستن واقعا

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ما میریم خونه مادرشوهرم راحتیم.

مادرشوهرم غذارو درست میکنه، ما هم کناردستش کمکش میکنیم. سفره رو پهن میکنیم.

همیشه شوهر من ظرفارو میشوره... من و دخترمم جلو دستش رو خلوت میکنیم ، ظرفای شسته شده رو خشک میکنیم و جابه جا میکنیم ، زباله هارو میبیریم بیرون ، سفرع و زیرسفره رو جمع میکنیم ، چای دم میکنیم ، بقیه هم نشستن و فقط تعارف میکنن که من بیام بشورم؟ 😂😂

من اصلا کاری ندارم کی کمک میکنه ، کی نمیکنه...

میگم مادرشوهرم پیرزنه گناه داره. همه هم بشینن من کمک میکنم...

دقیقااااامن یه سری به جاریم گفتم من کف میزنم تو آب بکشاومد کمکم کرد ولی یه قیافه ای گرفته بود یه اخم ...

عادت میکنه .اصلا توجه نکن بزار انجام بده مگه نوکر اونی ؟

در ضمن مثلا کم کم سفره رو جمع کن یعنی سرعتت کند باشه،یا ظرف ها رو جمع کن.ب جاریت هربار بگو بی زحمت کفی کن تا من بیام آب بکشم.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴عزیزم امیدوارم پیامم رو بخونی🔴🔴🔴🔴🔴هیچ کس به این نکته که ممکنه در گذشته مادر شوهرت چ ...

لطفاً قسم خدا نخورید تا ندیدید.مادر من اینقدر در حق عروسمون خوبه ولی زنداداش منم یکیه مثل جاری ایشون.دستور میده تازه به پدر مادر من.یا مثل بچه ها ایراد میگیره از غذا.یا موقع غذا میاد و بدون کمک پا میشه میره