2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181680 بازدید | 313 پست
حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

کم کم کمتر انجام بده مجبورن عادت کنن

منم چون به مادرشوهرم نزدیک بودم انگار بیشتر از من توقع داشتن و علاوه بر توقع بیشترشون از محبتشون هم کمتر نصیب داشتم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان عقل من ۴۲ ساله، وقتی آدم خودش رفته خورده، باید بشوره.ولی وقتی حتی این بنده خدا نخورده، دیگه شست ...

این کارارو میکنم ولی وقتی شوهرم دوست داره با برادرش تو خونه مادرش جمع بشن نمیتونم که نرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این راه حله : بعد خوردن شام جاریتو با مهربونی صدا میزنی که فلانی جان پاشو باهم سفره رو جمع کنیم من چ ...

ببین بعضیا پررو هستن و نمیکنن.

من در مورد خواهر خودم دیدم، واای چه جنگی راه انداخت.

طوری که مامانم من دعوا کرد، بهش کار نگو، چه کارش داری، سختته، تو هم بشین خودم انجام میدم و ....

تا لحظه آخری که ما خونشون بودیم ظرفا موند جلو سینک نمیدونم مادرشوهرم انتظار داشت یهو یکی ظاهر شه ظرف ...

به نظرم مادرشوهرت منظورش به شما نبوده که بیایید سفره رو جمع کنید ،اینطوری گفته یکی سفره رو جمع کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اولا که مادر شوهرت اصلا اینبار از تو انتظار نداشته بیچاره هیچی هم نگفتهبعدم مگه کوه جا به جا میکنی ی ...

فرقی با کوه جا به جا کردن نداره فک کن یه بشقاب غذا بخوری بعد اندازه ۳۲ نفر ظرف بشوری

این کارارو میکنم ولی وقتی شوهرم دوست داره با برادرش تو خونه مادرش جمع بشن نمیتونم که نرم

این دیگه هنر تو دختر، وقتی بری که اونا رفتن خونه مادرزنه.

نا محسوس اقدام کن.

تابلو نباش.

ببین من که جاری تو رو نمیشناسم، ولی هم سن مادر توام، بهت میگم زرنگ باش، سعی کن از جاری کلا دور باشی تا در آسایش باشی

ببین بعضیا پررو هستن و نمیکنن.من در مورد خواهر خودم دیدم، واای چه جنگی راه انداخت.طوری که مامانم من ...

عیب نداره یبار دوبار سومین بار دیگه خود شوهرش میفهمه که باید برخورد کنه ! یعنی چی ؟! چندبار چندبار فقط ینفر تنهایی جمع کنه بشوره ...

در آغوشِ خدا {🤍}
کم کم کمتر انجام بده مجبورن عادت کنن منم چون به مادرشوهرم نزدیک بودم انگار بیشتر از من توقع داشتن و ...

بخدا دقیقا همینطوره

توقع رو از من دارن ولی همه محبتا و خوبی ها و رسیدگی ها و توجه ها مال جاریمه

اینکه جایی دعوت میشی به رسم احترام به میزبان اخلاقیش اینه کمکش کنی

اما وقتی تو غذا نخوردی این کارو نکن

عمت باتوراحت تره تا عروس غریبش اون از اول رو نداده بهشون تو هم سعی کن در حد یه ظرف شستن کمک کنی نه بیشتر

چایی هم بریز وقتی خودتو تنهایی اما وقتی جاریت هست نه

به عمتم وقتی تنها شدین بگو من نمیتونم از جاریم پذیرایی کنم وقتی خودش میتونه نوکرش نیستم که

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
ببین بعضیا پررو هستن و نمیکنن.من در مورد خواهر خودم دیدم، واای چه جنگی راه انداخت.طوری که مامانم من ...

دقیقااااا

من یه سری به جاریم گفتم من کف میزنم تو آب بکش

اومد کمکم کرد ولی یه قیافه ای گرفته بود یه اخمی کرده بود انگار من باباشو کشتم