2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181673 بازدید | 313 پست
از جاری سابقت بدم اومد

نمیدونی چه بلاهایی سر من اوردن ، جالبه اونقدر بد قیافه بود و هست که خود مادرشوهره میگفت مهم اخلاقه !!! یه دختر لاااغر هیچی نداشت ... ( از غیبت متنفرم ولی خونمو تو شیشه کردن ) ... اونقدر تو واقعیت و جلو همه بینمون فرق گذاشته بود مادرشوهره که خود نامزدم تو خفا و جلو همه گفته بود چرا اینکارو میکنی مگه این دختر چیکارت کرده گناه داره و فلان .( جالبه من نسبت فامیلی دارم باهاشون ... داشتم بگم بهتره)

من هرگز نمیبخشمشون هرررکز ، قلبم به درد اومد .

ما هردو تقریباً تو یه سال نامزد شدیم و من همه جوره سر بودم و هستم ، خیلی تبعیض قائل شدن ، تولد دختره ، برادرشوهر سابقم براش گوشی و ... خریده بود کادو ، مادرشوهره شام دعوت شون کرد خانوادگی و کیک و سوپرایز ... اونوقت تولد من ، با نامزدم رفتیم دوتایی شام بیرون ( جالبه نامزدم خونه ی ما شام دعوت بود چون خانپاده ی بیشعورش نفهم بودن ... ، دید ناراحتم منو برد بیرون و برام کیک گرفت ) اینم بگم خانواده خودم کیم و غیره تدارک دیده بودن .... بگذریم گوشی هم خرید که بعد اتمام نامزدی بهش برگردوندم ... این ذره ای از ظلمی بود که در حقم قائل شدن . من خیلی مهربونم و بدی ها به ندرت یادم میمونه اما درمورد این خانواده هرررگز نمیبخشمشون 💔

در آغوشِ خدا {🤍}

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شعور آدم میگه جایی میری مهمونی کمک کنی

توکمک نمیکنی تو عین خدمتکار عمل میکنی کمک یعنی همکاری اونا میشینن تو میشوری خودت خجالت نمیکشی؟

حس میکنم اعتماد بنفست افتضاحه میترسی به چشمشون بد بیای

پاشو بشقاب خودتو شوهرت و بردار بشور تمام

بعد بگومنتظرم جاری کارش تموم بشه باهم کمک بشوریم

اومد اومد نیومد دست نزن

من سفره جمع کنم دست به ظرف نمیزنم

مگه خلم خودمو کوچیک کنم بقیه بشینن دست به سینه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واحد کناری مادرشوهرم مال پدرشوهرمهقرار بود بعد اینکه ما ازدواج کردیم جاریم اینا پاشن برن اجاره ما بر ...

پس همون که گفتم، زرنگ باش، نامحسوس، تابلو نکنیا، وقتی برو که نباشه.

ببین عروس زرنگی بوده که اینهمه سال ور دل مادرشوهر بوده، و هنوزم حاضر بمونه اونجا و نره مستاجری، معلومه بهش بد نگذشنه

سلام خوشگلامنم یه جاری دارم و یک خواهر شوهر دارمالان که باردارم زیاد خونه مادرشوهرم کار نمیکنم البته ...

نه عزیزم سما نوه ی نازشونو داری بزرگ میکنی و جزوی از جونته ، با ارامش و خیال راحت تو مهمونیا کنارشون باش لذت ببر از حمایتشون و عشق بده و بگیر 🥹🩷

در آغوشِ خدا {🤍}
شوهرم اگ بفهمه دیگ

ن خیلی شل و ول

ن خیلی با توپ پر

اروم و خانومانه با همسرت حرف بزن

بگو هرچقدر شخصیت من بالا بره واسه تو هم بالا میره و بالعکس

و بگو دوست نداری ک خدانکرده همسرت بیمار روحی بشه بخاطر اجحاف در حقش

پس متوجه باش دوست ندارم جلو آدم فاقد شعور و درک و فهم خم و راست بشم

ولی خدایی خودتون دو خونواده ای هستید تو کارا کمک کن

اینطوری اتفاقا هم همسرت هم مادرشوهرت اینا خودشون تفهیم میشن ک چرا وقتی جاریت هست کار نمیکنی

پس همون که گفتم، زرنگ باش، نامحسوس، تابلو نکنیا، وقتی برو که نباشه.ببین عروس زرنگی بوده که اینهمه سا ...

ولی اگر من بودم اونجا بهم بد میگذشت

اگر اونجا بودن شوهرم خواست بره من نرم ؟

باز خودت میدونی ولی اینکاری که میکنی نه تنها براشون شیرین و مودب نمیشی بلکه کوچیک و دم دستی میبیننت ارزش خودتو میاری پایین تهش همینه که همه محبتا برای اون جاریه خود دانی دیگه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به بابات بگو خواهرت مثل کلفتا باهام رفتار میکنه میگه تو بشور بساب به اون یکی عروس چیزی نمیگه باباها ...

نه نه اصلاااا ، خاله زنک بازی میشه . اشتباهه ، همسرش هم حساس تر میشه دو روز دیگه میگه اره تو با مادرم و خانواده ام مشکل داری برو از فلانی ( جاری) یادبگیر با اینکه غریبه اس ولی چقدر باهاشون تو صلح چقدرر خوب و خانومه که بغل دستشون زندگی میکنه و عصای دسته . ( حالا بیا قسم و آیه بخور که به ولله اون حتی ظرفم نمیشوره .)

در آغوشِ خدا {🤍}
نه عزیزم سما نوه ی نازشونو داری بزرگ میکنی و جزوی از جونته ، با ارامش و خیال راحت تو مهمونیا کنارشون ...

ینی منتظرم یه روز که حامله شدم عقده تمام این روزارو در میارم دست به سیاه و سفید نمیزنم😂

نمیدونی چه بلاهایی سر من اوردن ، جالبه اونقدر بد قیافه بود و هست که خود مادرشوهره میگفت مهم اخلاقه ! ...

مشکل با خودش هم داشتی یا دلیل اصلی خونوادش بودن واسه جدایی؟؟

اگه نمیخوای نگو اشکال نداره

الهی بخت خوب نصیبت بشه

مقصر خودتی که از اول رو دادی

والا من نزدیک ۲۰ ساله عروسشونم تا الان پامو تو آشپزخونه شون نذاشتم . رسمی و کم و سنگین برو

اگه قراره اذیت شی بمون خونت . راحت

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩