2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181673 بازدید | 313 پست
فرقی با کوه جا به جا کردن نداره فک کن یه بشقاب غذا بخوری بعد اندازه ۳۲ نفر ظرف بشوری

بهر حال اصلا خوب نیست انقدر سبک سنگین کردن و توجه به این مسائل

درست اینبار که شام نبودی اصلا از تو توقعی نبوده

اما وقتی شام میری زحمت شامو مادرشوهرت کشیده تو باید یه کمکی بدی یعنی عقل و شعور حکم میکنه

مگه چند نفرید 32 نفر

بالاخره اگر 32 نفر باشید حتما خانم دیگه ای پیدا میشه کمک بهتون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این دیگه هنر تو دختر، وقتی بری که اونا رفتن خونه مادرزنه.نا محسوس اقدام کن.تابلو نباش.ببین من که جار ...

شوهرم آمار داداشش رو داره ک کی خونس کی خونه مادر نشه

بنظرت هر وقت شوهرم رفت خونه مادرش منم برم یا که

گاهی برم

اسی ، من قبلاً یه دوره نامزد بودم که شکر خدا جدا شدیم . یه جاری تازه به دوران رسیده داشتم ببین از من کوچیک تر بود و بچه مدرسه ای اما خدای سیاست ، مثلا اکثر اوقات تو چشم بود تو کارکردن و اینا جالبه کاری هم نمیکرد ، فککن داشتیم با هم ظرف میشستیم از قصد اونقدر لفت میداد ( خیییلی اروم با دمای پایین ، یه ظرف یجور میشست چندین بار محبور بود دوباره کف بزنه ) ، کلافه میکرد ادمو که تهش بگی بده من بشورم . بعد جالبه مثلاً مهمون داشت مادرشوهره هردو اشپزخونه بودیم باید خونه مرتب میشد مهمونا بیان ، کارای مسخره و ساده و الکی رو گردن گرفته بود کل استرس و مسئولیت گردن من . یا یبار با شوهرش تز دادن که مهمونی بگیریم و کباب تابه ای مرغ بدیم ، من و نامزد سابقم روحمون هم خبر نداشت مادرشوهره زنگ زد از سر ظهر برم کمک . وای من کفری بودم ، خب وقتی خودتون برا بزرگنمایی و اینکه اسم در کنید وعده مهمونی میدید خودتون هم انجام بدید خب . جاابه رفتم این دختر بچهی مارمولک هزار رنگ ، حتی مواد رو هم چرخ نکرده بود !!! الانم که یادم میوفته روحم عذاب میکشه . ساعت ها مشغول بودم و سرخ هم کردم کلی بود دو یا سه تا دیس بزرگ شد . جالبه خجالت هم نمیکشیدن ما مثلا شب بعد شام عازم یه شهر دیگه بودیم ( من و خانوادم) ... وای فکرم میکنم فشارم میره بالا ...

در آغوشِ خدا {🤍}

سلام خوشگلا

منم یه جاری دارم و یک خواهر شوهر دارم

الان که باردارم زیاد خونه مادرشوهرم کار نمیکنم البته خود مادرشوهرم و خواهر شوهرم نمیزارن زیاد سرپاباشم میگن تو بشین ما انجام میدیم منم تا حد کمی کمک میکنم ولی،قبلا که باردار نبودم دوتایی میشستیم و اصلا هیچکدوممون نمیزاریم یکی تنهایی ظرفا بشوره، اما الان من نسبت به قبلا کمتر کمک میکنم نکنه راجبم فکر بد بکنن😣😔😔

واسه سلامتی نینیم یه صلوات میفرستین لطفا ممنونم مهربونا😗🌷❤

شوهرم آمار داداشش رو داره ک کی خونس کی خونه مادر نشهبنظرت هر وقت شوهرم رفت خونه مادرش منم برم یا کهگ ...

اگر خیلی زیاد میره، گاهی نرو.

مثلا خودت هفته ای یه بار بیشتر نرو.

ما تو یه محله میشینیم، دخترم خیلی دوستشون داره و زیاد میره، گاهی اون برای ناهار تنها میره بعد مدرسه، من نمیرم.

شوهرم ولی نه تنها اصلا نمیره، همون هفته ای یه بار با من میره.

ببین جاریت معلومه زرنگه، تا الان کنار مادرشوهر زندگی کرده، سعی کن کمتر ببینیش، نمیگم جنگ و دعوا کن ها.

ولی کلا سعی کن زیاد باهاش گرم نشی.

اسی دوست دارم نصفت کنم

تو مگه بی عزت نفسی زن حسابی مشکل پشکل داری؟

خم شو سری بعد بشینن روت

تورو کلفت خونه میبینن بعد اومدی دنبال بهونه ای؟بهونه چیه؟نشور تمام

نمیبینی تورو خدمتکار میبینن ببین چقذر پشتت میخندن از سادگیت باز درگیری ؟اصلا موندم تو کارت بخدا

برای اونا عیب نیست نمیشورن تو نشوری عیبه ؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم آمار داداشش رو داره ک کی خونس کی خونه مادر نشهبنظرت هر وقت شوهرم رفت خونه مادرش منم برم یا کهگ ...

هر کی نظری داره

ولی حواست باشه همسرت اونوقت عادت نکنه بدون شما هر جا بره

چون همین حرکت استارت اولیه بذار این حس رو داشته باشه

ک با شما اینوراونور بره.

این نظر من هست.

شما بهتر با همس ت صحبت کنی و با ا امش و ملایمت و بدون غرغر همینرو بگی

توجیح بشه

ن اینکه برون شما بره،اگه سر زدن یساعته بود عصری بره ی جیزی

چون شما میگی اتفاقا دوست داره وقتی داداشش هست بره خونه مادرش

آدمای مریض هم در نبود شما سوءاستفاده کن و هزارجور حرف بزنن و همسرت پر کنن

همیشه پشت همدیگه و همراه همدیگه باشید

نذارید رفتار علط بقیه شمارو از هم دور کنه

پ شوهرت رو تفهیم کن ک نوکر و کنیز بقیه نیستی جلوشون پذیرایی و خم وراست بشی(آدمای فاقد شعور و تربیت مث جاری شما)

وگرنه مادرش اینا ک تنهان با کمال میل کار میکنی

اگر خیلی زیاد میره، گاهی نرو.مثلا خودت هفته ای یه بار بیشتر نرو.ما تو یه محله میشینیم، دخترم خیلی دو ...

واحد کناری مادرشوهرم مال پدرشوهرمه

قرار بود بعد اینکه ما ازدواج کردیم جاریم اینا پاشن برن اجاره ما بریم اونجا

جاریم و شوهرش یه فیلمی بازی کردن الکی آه و ناله ک پول نداریم پاشیم تا اونا بمونن ما بریم مستاجر

الآنم اونا اونجا موندن ما اول زندگی اومدیم مستاجر