2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181680 بازدید | 313 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

همونقدری که شما از کار جاری ناراحتی.مادرشوهر هم ناراحته.ولی به روی خودش نمیاره.به نظر من کار جاری شما دور از ادب هست.اینکه برادرزاده ی مادرشوهرتی .پس مادرشوهر تنها نیست برات. اون یک عمه هست برات.پس به عمه ات کمک کن به نیت کمک به عمه.نهمادرشوهر. حالا یکم کمک به عمه بکن و تو دلت نیت کن که من برای شادی دل عمه ام دارم کار میکنم. به جاری اصلا کاری نداشته باش.

ایکاش پیاممو بخونی عزیزم

ببین مثلا اگه حالت بد بشه تا نگی حالم بد همسرت میبرتت دکتر نه از کجا بدونه ؟ اشکال ما خانما این که هزار جور جنگ اعصاب واسه خودمون درس میکنیم اونم سالیان سال ولی اصلا نمیریم حرفمونو بزنیم یا قوی شو حرفتو بزن و عمل کن یا ظرفارو بشور کارارو کن و حرف نزن و الان غرشو نزن ...۱ وقتی تو اعتراض نمیکنی چیزی نمیگی بقیه بیا برات دل بسوزونن ؟ چرا دیوونه ان دنبال دردسر باشن؟همه راضی هستن تو هم ببخشا مثل کارگرشونیی کی بدش میاد ؟ شوهرت دوس داره بره چون نقطه اتصالش تویی صلح خونواده تویی یک بار نشستی حرف به زنگ بزنین زن همسایه بیاد بشوره کشید ...۲ وقتی تو برای خودت ارزش قائل نیستی حکم کارگر و تو خونوادشون پیدا کردی انتظار ارزش از مادرشوهر و همسر و حتی پدرت نداشته باش نگووووو پدرم طرف خواهرش بی زبونی خودتو گردن پدربیچارت نداز بگو خودم اعتماد بنفس ندارم خودم بی زبونم نمیتونم از حقم دفاع کنم ۳ ین و دنیا ثابت کرده امثال مثل شما باید انتظار بی احترامیای دیگه رو داشته باشن میدونم تو انتظار داری حداقل کار بیشتر میکنی ارزشت تو خونواده همسر زیادتر باشه اینجوری که نیست هیچ برعکس هم هست اون عروس بلکه با ارزشتر چون تو اعتراضی نکردی که بقیه بدونن اون چجوری واقعا شاید اطافیا به این که اون کاری نمیکنه دقت نکرده باشن چون تو کمبوداشو با کار زیادیت پوشوندی ....اگه خوندی قانع شدی قبول کردی خواستی عوض بشی دیگه بی زبون نباشی یعنی تونستی عوض بشی بگو بهت بگم چجوری

خب به عمه ات بگو چرا فلانی ظرفا رو نمی شوره؟

عمه ات یا همون مادرشوهرت غذا درست کرده بقیه پسرا و عروسا سفره رو جمع کنن ظرفا رو بشورن یا روز مادر پول بذارید همه یه ماشین ظرفشویی بخرید براش .گناه نکرده تو این سن مثل کلفت بپزه بیاره ببره بشوره جمع کنه برا اینهمه ادم

کاربری دست دو نفر است

وقتی میگید من امثال مادرشوهر شمارو میشناسم خواستم نمونه بگم که صرفا مقصر مادرشوهر نیستن.اسم مادرشوهر ...

بازم حرف شما توجیه نداره

چون من موردی دارم با استارتر حرف می زنم ....

من به شما کار نداشتم عزیزم

هرکسی مادرشوهر من رو می بینه فکر می کنه فرشته است ولی در خفا خیلی منو اذیت کرده حتی اذیت ها و تحقیر هایی که دخترش خبر نداره ....

هرکس زندگی مخصوص خودش رو داره و مواردی که آدم اظهار نظر می کنه موردی هست نه جمعی و کلی ....

نمی دونم چرا هفت صبح باید اعصاب منو بهم بریزی

منو دیگه ریپلای نکن لطفا گلم

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

عشقم مقصر خودتی. خودت رو اینجوری معرفی کردی. جاری منم همین بود، به خاطر شرایطی که داشت خیلی از این کارا کرد، دقیقا عین خدمتکار باهاش رفتار میشد. دیگه از یه جایی به بعد به خودش اومد و دست به هیچی نزد. اگه هم غذایی میخورد یه مقدار از کارا رو میکرد و بقیه رو میذاشت

کارت درست هست

سری بعد اگه غذا خوردیم یه مقدار ظرف رو بشور و همون رو آب بکش و بیا بشین و بقیه رو ول کن. خودشون میفهمن که همه باید همکاری کنن

بدتر از رفتار شما رفتار وقیحانه اون جاری احمقته ک فکر میکنه با این کارا شخصیتش میرهبالاتر زنیکه احمق خونه مادر خودشم باشهمیخوره دور کشی میکنه همیناخونه ننه هاشون انگار ب اجاره گرفتنشون بس کار میکنن

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤